Υπολογισμός Φύλου του Εμβρύου

Πως να Υπολογίσουμε το Φύλο του Εμβρύου

 

Το Αρχαίο Κινεζικό Διάγραμμα Φύλου, χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη και την Επιλογή του Φύλου του Εμβρύου, ονομάζεται Κινεζικό Ημερολόγιο Μωρού, ή Κινεζικό Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με τον μύθο, το Γράφημα Εφευρέθηκε από τους Αρχαίους Κινέζους πριν από 700 χρόνια, στις αρχές της Δυναστείας Qing 清朝 (1644-1912), με τη βοήθεια του I Ching 易經 που περιλαμβάνει, το Yin 陰 και Yang 陽, τα Πέντε Στοιχεία Wu Xing 五行 και τα 8 Τρίγραμμα του Ba Gua 八卦.

Το γεγονός ότι ο χάρτης βρέθηκε στον τάφο ενός αυτοκράτορα τον περασμένο αιώνα δεν εκπλήσσει πραγματικά τους ιστορικούς, καθώς η επιλογή φύλου για τους γιους ήταν εξαιρετικά σημαντική για τους αρχαίους Κινέζους Αυτοκράτορες.

Συνολικά υπάρχουν 336 χάρτες υπολογισμού, από τους οποίους, οι 172 χάρτες είναι Κορίτσια και οι 164 χάρτες είναι Αγόρια.

Το πρωτότυπο αντίγραφο βρίσκεται τώρα στο Ινστιτούτο Επιστημών στο Πεκίνο και λόγω της υψηλής ακρίβειάς του, συγκεντρώνει μεγάλη προσοχή τόσο από τον Ανατολικό, όσο και από τον Δυτικό κόσμο.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες τεχνικές ως προς την επιλογή φύλου του εμβρύου, όπως είναι ο υπολογισμός των Four Pillars (Ba Zi 八字) και των Εξαγράμμων Γέννησης της ημερομηνίας Γέννησης της Μητέρας σε συνδυασμό με την Επιλογή της Κατάλληλης Ημερομηνίας Da Gua 大卦 για τη Σύλληψη.

- Τι είναι το Σεληνιακό Ημερολόγιο; -

Οι άνθρωποι στην Κίνα το ονομάζουν Ημερολόγιο Yin (陰曆 Yin Li), ενώ το Γρηγοριανό Ημερολόγιο είναι το Ημερολόγιο Yang (Yang Li 陽曆).

Ένα Κινέζικο Σεληνιακό Ημερολόγιο (ή απλά, Σεληνιακό Ημερολόγιο) είναι ένα Αρχαίο Κινέζικο Ημερολογιακό Σύστημα του οποίου η Ημερομηνία δείχνει τη Φάση της Σελήνης.

Οι Σεληνιακοί Μήνες καθορίζονται από την περίοδο που απαιτείται για το Φεγγάρι να ολοκληρώσει την πλήρη Φάση του σε 29,5 ημέρες, ένα πρότυπο που καθιστά το Σεληνιακό Έτος 11 ημέρες μικρότερο από το αντίστοιχο του Ηλιακού Ημερολογίου.
Αυτή η διαφορά αντιστοιχεί σε κάθε 19 χρόνια με την προσθήκη 7 Σεληνιακών Μηνών, και ονομάζεται Σεληνιακό Άλμα.

Ενώ το Κινέζικο Ημερολόγιο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Γρηγοριανό Ημερολόγιο, τα 24 Εποχιακά Σημεία Jie Qi 節氣 του Σεληνιακού Ημερολογίου εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από τους Κινέζους για να καθορίσουν τις καλύτερες στιγμές για φύτευση, συγκομιδή, κ.α.

Το Ημερολόγιο είναι απαραίτητο για διάφορα είδη συστημάτων Κινέζικης Αστρολογίας, όπως είναι το Zi Wei Dou Shu 紫微斗數, τα Four Pillar Si Zhu Ba Zi 四柱八字, το Tien Ban Shen Shu 鐵板 神 數, κ.α.
!! Στο Feng Shui χρησιμοποιείται το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 για τον Υπολογισμό του Χρόνου και των Ιπτάμενων Άστρων. !!

 

- Ένα νεογέννητο μωρό είναι ενός έτους -

Στην Παραδοσιακή Κινέζικη μέτρηση της Ηλικίας, ένα νεογέννητο μωρό είναι ενός Έτους, και ο καθένας παίρνει +1 Έτος στην Κινέζικη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά.
Έτσι, ένα μωρό που γεννήθηκε μία ημέρα πριν από την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, θα μπορούσε να είναι 2 ετών μόλις δύο Ημέρες μετά τη γέννησή του.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς τα σφάλματα στα διάφορα ημερολόγια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμφανίζουν πάντα λάθος υπολογισμό της ηλικίας στο Σεληνιακό Ημερολόγιο.
Σημειώστε ότι η δυτική ημερολογιακή ημερομηνία του Νέου Σεληνιακού Έτους (Κινέζικη Πρωτοχρονιά 農曆新年), είναι διαφορετική από Έτος σε Έτος.
* Η πρώτη ημέρα της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς ξεκινά στη Νέα Σελήνη που εμφανίζεται μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου.

- Τρόπος Χρήσης -

Το Κινέζικο Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης σας δείχνει ότι το φύλο ενός μωρού καθορίζεται αποκλειστικά από δύο παράγοντες, την Ηλικία της Μητέρας και τον Σεληνιακό Μήνα που συνέλαβε.

Η Εφαρμογή Υπολογισμού Φύλου του Μωρού, η οποία βασίζεται στο Κινέζικο Σεληνιακό Ημερολόγιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη -ηλικίες από 18 έως και 45 ετών-, καθώς και για την επιλογή του φύλου του μωρού, με 95% ποσοστό επιτυχίας. Μπορείτε εύκολα να προβλέψετε και να επιλέξετε το φύλο του μωρού σας με το παραδοσιακό Κινέζικο Διάγραμμα Πρόβλεψης. Δοκιμάστε το τώρα και θα εκπλαγείτε.

 

- Η Μαμά τα κάνει όλα -

Το Ημερολόγιο Φύλων Μωρού σας λέει ότι το Φύλο του Μωρού καθορίζεται μόνο από δύο παράγοντες, που είναι ο Σεληνιακός Μήνας Σύλληψης και η Σεληνιακή Ηλικία -από 18 έως και 45 ετών- της μητέρας. Με άλλα λόγια, ο πατέρας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσδιορισμού του Φύλου του Μωρού.
Είναι προφανώς αντιφατικό με τη γενική θεωρία της χρήσης χρωμοσωμάτων Χ και Υ για τον προσδιορισμό του φύλου ενός ατόμου. π.χ. εάν ανιχνευθεί το χρωμόσωμα Υ, το έμβρυο είναι αγόρι, εάν όχι, είναι κορίτσι.

Ωστόσο, υπήρξαν πολυάριθμες ερευνητικές μελέτες που διαπίστωσαν ότι η γυναικεία μεμβράνη ωαρίου παράγει διαφορετικά ηλεκτρικά φορτία που μπορούν να προσελκύσουν είτε το σπέρμα Χ είτε Υ.
Εάν ισχύει, τότε είναι αλήθεια ότι το θηλυκό επιλέγει το φύλο του μωρού και το αρσενικό καθορίζει μόνο το φύλο του μωρού μετά τη σύλληψη.

Στο Feng Shui λέμε ό,τι το Yin 陰 (Γυναίκα) είναι αυτό που προσελκύει το Yang 陽 (Άνδρα), και το Yang για να πλησιάσει χρειάζεται να ανταποκριθεί το Yin. Με λίγα λόγια το Yin 陰 είναι αυτό που θα παίξει τον καθοριστικό λόγο στην επιλογή του Yang 陽 και το φύλλο του εμβρύου.

 

- Εμφάνιση Μωρού -

Μερικοί από τους παλαιότερους Κινέζους πιστεύουν ότι το Κινέζικο Ημερολόγιο δεν προβλέπει μόνο το Φύλο του Μωρού, αλλά και την Εμφάνιση του Μωρού - δηλαδή, εάν ένα αρσενικό παιδί θα γεννηθεί με αρσενικά ή θηλυκά χαρακτηριστικά, ή, αν ένα θηλυκό παιδί θα γεννηθεί με θηλυκά ή αρσενικά χαρακτηριστικά.

Η μέθοδος είναι απλή. Αφού κάνετε ένα τεστ φύλου στο Κινέζικο Ημερολόγιο Υπολογισμού Φύλου, δώστε προσοχή στον 1ο, τον 5ο, και τον 9ο, Μήνα της Ηλικίας της μητέρας στην Καρτέλα “Ημερομηνία Σύλληψης”.

  • εάν, 2 ή 3 πρόσωπα είναι Αγόρια, το μωρό θα κληρονομήσει μια Αρσενική Εμφάνιση.
  • εάν, 2 ή 3 πρόσωπα είναι Κορίτσια, το μωρό θα έχει Θηλυκή Εμφάνιση.
  • εάν και τα 3 πρόσωπα είναι Αγόρια, το μωρό θα είναι πολύ Αρρενωπό.
  • εάν και τα 3 πρόσωπα είναι Κορίτσια, το μωρό θα είναι πολύ Θηλυκό.

 

Παράδειγμα 1
Ημ/νία Γέννησης Μητέρας 1 Ιανουαρίου 1984
Ημ/νία Σύλληψης 15 Οκτωβρίου 2015
Εισάγετε τα στοιχεία στο Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης και θα δείτε ό,τι, η Σεληνιακή Ηλικία της Μητέρας είναι 33 ετών και το μωρό είναι Κορίτσι.
Gender Prediction παράδειγμα 1
Όπως μπορείτε να δείτε στο γράφημα στην ηλικία των 33 ετών της μητέρας, 3 στα 3 πρόσωπα του μωρού (1ος, 5ος και 9ος μήνας) είναι Κορίτσια. Το Κορίτσι θα φαίνεται πολύ θηλυκό.
Παράδειγμα 2
Ημ/νία Γέννησης Μητέρας 5 Μαιου 1993
Ημ/νία Σύλληψης 30 Απριλίου 2018
Εισάγετε τα στοιχεία στο Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης και θα δείτε ό,τι, η Σεληνιακή Ηλικία της Μητέρας είναι 26 ετών και το μωρό είναι Αγόρι.
Gender Prediction παράδειγμα 2
Όπως μπορείτε να δείτε στο γράφημα στην ηλικία των 26 ετών της μητέρας, 2 στα 3 πρόσωπα του μωρού (1ος, 5ος και 9ος μήνας) είναι Κορίτσια. Το Αγόρι θα φαίνεται λίγο θηλυκό.

 

- Διαφορετικοί Χάρτες -

Υπήρχε πάντα μια παρανόηση ότι το Κινέζικο Ημερολόγιο Φύλων Μωρού αλλάζει κάθε χρόνο.
Το γεγονός είναι ότι υπάρχει μόνο ένα Κινέζικο Ημερολόγιο Φύλου Μωρού, το οποίο εφευρέθηκε στη Δυναστεία Qing 清朝, χρησιμοποιείται τόσο για την Πρόβλεψη των Φύλων όσο και για την Επιλογή του Φύλου.
Εάν δείτε Ημερολόγια που φέρουν την ένδειξη "Κινέζικο Ημερολόγιο Φύλου 20xx”, σίγουρα δεν είναι αυθεντικά και δεν πρέπει να παραπλανηθείτε.

Τέλος ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο ενδιαφέρον και την Εφαρμογή Κινέζικο Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης αρκετά χρήσιμη.