Βουβάλι Το Πεισματάρικο

Κινέζικη Αστρολογία - Βόδι

Το Βουβάλι είναι απο τα πλέον Ισχυρά Ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου

Βρείτε εδώ σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο ανήκετε.

Όπως όλα τα ζώδια, το Βουβάλι έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα Βορειοανατολικά οριοθετημένο ζώδιο με θηλυκή (Γιν) φύση. Συμβολίζει τον πλούτο, την υπομονή, την προσπάθεια και την δύναμη. Το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Αιγόκερως ενώ το τυχερό του πετράδι είναι ο Ακουαμαρίνης.

Οι άνθρωποι Βουβάλια είναι πολύ ενεργοί το Χειμώνα και ιδιαίτερα τον Ιανουάριο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 01:00 και 03:00. Τους αρέσουν τα πράσινα, κίτρινα, μαύρα και καφέ χρώματα και λατρεύουν να τρώνε όλα τα καλομαγειρεμένα φαγητά. Συνδέονται άμεσα με τον πλανήτη Κρόνο.

Το Βουβάλι είναι ειδικό στο να θέτει στόχους, να τους αναλύει και να τους υλοποιεί βήμα προς βήμα. Είναι τόσο εργατικό, πεισματάρικο και προσεκτικό που θεωρείται απίθανο να αποτύχει στις προσπάθειες του. Ότι και να γίνει δεν ξεφεύγει απο τον στόχο του.

Οι άνθρωποι Βουβάλια λατρεύουν την φύση και είναι πολύ ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας. Είναι άτομα με ευθύτητα που μπορείς να τα εμπιστευτείς. Θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν την αξία τους. Επίσης είναι πολύ καλοί στο να δίνουν συμβουλές και τα διακρίνει η συμπάθεια και η κατανόηση προς τους άλλους. Τα Βουβάλια έχουν μεγάλη υπομονή και πολύ ισορροπημένο χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο τους παράπονο είναι όταν οι άλλοι δεν τα καταλαβαίνουν.

Οι άνθρωποι Βουβάλια αρέσκονται στο να περνάνε χρόνο με την οικογένεια τους και τους συγγενείς τους. Επίσης, θέλουν να έχουν ένα μέρος που να το θεωρούν δικό τους και στο οποίο να χαλαρώνουν και να συγκεντρώνονται. Αν και προσελκύουν τον πλούτο σαν μαγνήτες δεν χρειάζονται χρήματα για να νιώσουν ευτυχία. Αυτό που τους αρέσει είναι να ξοδεύουν λεφτά για να κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους. Τους αρέσει πολύ να κάνουν μικρές εκπλήξεις σε όσους αγαπούν.