Δωρεάν ΜαθήματαΠρέπει να μελετήσει κανείς πολλά για να ξέρει λίγα

 
Σεπτέμβριος 2020 Ενεργοποίηση Άστρων στο Φενγκ Σούι

 

Μήνας 8ος Yi You 乙酉
Έναρξη Μήνα 7 Σεπτεμβρίου 07:08
Τέλος Μήνα 7 Οκτωβρίου 22:56

Η έναρξη του Μήνα στο Κινέζικο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历, γνωστό και ως το -Ημερολόγιο των 10 Χιλιάδων Ετών 万年历-, είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μας Δυτικό -Γρηγοριανό- Ημερολόγιο.

Σε αντίθεση με το Κινεζικό Σεληνιακό Ημερολόγιο, το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia, είναι ένα Ημερολογιακό Σύστημα, βασισμένο σε έναν κύκλο 60 Ετών, χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους (Tian Gan 天干) σε συνδυασμό με τα 12 Γήινα Κλωνάρια (Di Zhi 地支).
Η έναρξη του Νέου Έτους στο Ηλιακό Ημερολόγιο του Feng Shui, υπολογίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στις 315º που σηματοδοτεί τον Eρχομό της Άνοιξης, συνήθως 3-5 Φεβρουαρίου και ονομάζεται Li Chun 立春.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο 8ος Μήνας στο Κινέζικο Ημερολόγιο και ξεκινάει 7 Σεπτεμβρίου στις 07:08 ώρα Ελλάδας.

Όπως και τα Ετήσια Άστρα επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο Έτος που διανύουμε, έτσι και τα Μηνιαία Άστρα με τη σειρά τους επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στον Μήνα.

Χρησιμοποιώντας τους χώρους αυτούς ή εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι, ενεργοποιούμε τα Άστρα αυτά.
Όταν υπάρχει άνοιγμα σε αυτές τις κατευθύνσεις, π.χ. μία πόρτα ή ένα παράθυρο, τα Άστρα είναι ποιο δυνατά, αν δεν υπάρχει άνοιγμα, τα Άστρα είναι λιγότερα αποτελεσματικά, αλλά επίσης μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.

Σεπτέμβριος 2020 Ιπτάμενα Άστρα Φενγκ Σούι

 


Wealth Star στο Xun 巽
SE2 : 127.5º - 242.5º
Άστρο Πλούτου, Οικονομικής Ανόδου και Ευκαιριών στην Δουλειά, κατάλληλο για άτομα που έχουν Διευθυντική Θέση ή δική τους δουλειά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Treasure Star στο Bing 丙
S1 : 157.5º - 172.5º
Το Άστρο Treasure Star μπορεί να βοηθήσει σε Νέες Ιδέες, Ευκαιρίες και καλή Τύχη, να έχουμε την Υποστήριξη από άτομα μου θέλουμε την βοήθεια τους, για καινούργια Ξεκινήματα στη δουλειά, Εύρεση νέας δουλειάς, για Διάβασμα, ή Συγγραφή Βιβλίων.
Χρησιμοποιήστε ελάχιστα τον χώρο, μιας και στον Νότο, υπάρχει το Ετήσιο Άστρο 2 και το Μηνιαίο Άστρο 5.

 

Five Prosperity Star στο Shen 申
SW3 : 232.5º - 247.5º
Το Άστρο αυτό μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια σε θέματα, Υγείας, Αγάπης, Ομόνοιας, Ευτυχίας, Τύχης και Οικονομικής Ευημερίας.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Monthly Virtue Star στο Geng 庚
W1 : 247.5º - 262.5º
Το Άστρο αυτό μπορεί να φέρει Ευτυχία, Υγεία και Ασφάλεια, φέρνει Βοήθεια σε περίπτωση δυσκολιών, φέρνει Καλοσύνη και Συμπόνια, Βοηθά τους φτωχούς και τα παιδιά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Virtue Star στο Gen 艮
NE2 : 37.5º - 52.5º
Άστρο της Αρετής, φέρνει την Ουράνια Τύχη και άτομα βοηθούς σε περιόδους ανάγκης, επίσης βοηθά την οικογένεια να είναι υγιής και μονοιασμένοι.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Doctor Star στο Shen 申
SW3 : 232.5º - 247.5º
Heavenly Doctor Star

Το Άστρο Heavenly Doctor (Ουράνιος Γιατρός), είναι το Άστρο της Υγείας, της Θεραπείας και της γρήγορης ανάρρωσης.
Ο Ουράνιος Γιατρός υπολογίζεται από τον Μήνα Γέννησης του ατόμου. Βρείτε εδώ σε ποιον Μήνα γεννηθήκατε.

Για τα άτομα που έχουν Γεννηθεί τον Μήνα Σεπτέμβριο, (You 酉, Μήνας του Πετεινού), ο Προσωπικός σας Ουράνιος Γιατρός βρίσκεται στην κατέυθυνση Shen 申, SW3.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Βουνό που βρίσκεται ο Ουράνιος Γιατρός σας, να καθίσετε ή να κοιμηθείτε εκεί για γρήγορη ανάρρωση, όσο και να επιλέξετε και τις προσωπικές σας Ημέρες του Ουράνιου Γιατρού σας μέσα στο Έτος για να, π.χ. να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή, να κάνετε επίσκεψη σε γιατρό, και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την θεραπεία.

Βρείτε στο Δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2020 τις ημέρες του προσωπικού σας Ουράνιου Γιατρού.

Αποφύγετε να καθίσετε ή να κοιμηθείτε στην προσωπική σας κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού όταν στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 2, 5 και 3.

 

Qi Activating | Ενεργοποίηση του Qi
Ενεργοποίηση του Qi - Qi Activating

* Μπορείτε να επιλέξετε τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Άστρο Happy Spirit, ή τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Dong Gong για την Ημέρα Ενεργοποίησης του Qi για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα στο έτος που διανύουμε υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή, ένα διάστημα 14-15 ημερών, όπου ο Ήλιος έρχεται στο Facing Βουνό και η Σελήνη στο Sitting Βουνό της οικίας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο, να το βάψουμε, να κάνουμε μια γενική καθαριότητα, να διοργανώσουμε ένα πάρτι, ή να κάνουμε τα εγκαίνια σε έναν επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα Ορεινά και τα Υδάτινα Άστρα του χώρου.

Η Sun Formula 太陽到山 βασίζεται στο Facing Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας τα οικονομικά.
με Facing στο Xun 巽 SE2 (127.5º-142.5º) από 7 έως 21 Σεπτεμβρίου
με Facing στο Chen 辰 SE1 (112.5º-127.5º) από 22 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου

Η Moon Formula 太陰到山 βασίζεται στο Sitting Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας την υγεία και τις σχέσεις. Μπορείτε χρησιμοποιήσετε και τις δύο φόρμουλες μέσα στο έτος για την ενεργοποίηση του Qi.
με Sitting στο Geng 庚 W1 (247.5º-262.5º) από 7 έως 21 Σεπτεμβρίου
με Sitting στο You 酉 W2 (262.5º-277.5º) από 22 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου

 

Happy Spirit
Happy Spirit - Qi Activating

Το Άστρο Happy Spirit είναι ένα πολύ ευνοϊκό Άστρο, κυβερνά συγκεκριμένες ημέρες μέσα στον Μήνα και είναι κατάλληλο για: υπογραφή σημαντικών εγγράφων, πρόσληψη προσωπικού στην δουλειά, έναρξη δραστηριότητας, εγκαίνια, ρυθμίσεις σε οτιδήποτε θέλετε, αγορές, πωλήσεις, και οτιδήποτε θεωρείτε για εσάς σημαντικό έτσι ώστε να έχει μια καλή μελλοντική εξέλιξη.

 

Dong Gong
Dong Gong - Qi Activating

Το Dong Gong δεν είναι κάποιο άστρο, εξετάζει και μας δείχνει το πόσο δυνατό είναι το Qi της συγκεκριμένης ημέρας.

Χρησιμοποιείται για κάθε είδους δουλειά που θέλουμε, ή θεωρούμε εμείς σημαντική, από αγορές διαφόρων πραγμάτων για το σπίτι, κλείσιμο δουλειάς, επίσκεψη σε γιατρό, έναρξη θεραπείας, τοποθέτηση θεραπειών στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο, κλπ.

*Οι μέρες σημειωμένες με κόκκινο χρώμα είναι οι ποιο δυνατές Ημέρες του Μήνα.

 

Πίνακας Εύρεσης Ζωδίου Γέννησης
Κινέζικη Αστρολογία και Κινέζικο Ωροσκόπιο Ζωδίων

Το Νέο Έτος Φενγκ Σούι στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 , ξεκινάει 3-4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.
Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο έτος.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2 έως 5 Φεβρουαρίου, βρείτε εύκολα σε ποιο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα | Σεπτέμβριος 2020
Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Σεπτέμβριος 2020 Flying Stars Feng Shui

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι Ουράνιοι Επισκέπτες στο Φενγκ Σούι και θεωρούνται οι Ενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων του Χάρτη της οικίας μας, ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα με την σειρά τους, συνδυάζονται με τα Ετήσια Άστρα του χώρου και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανενεργούς συνδυασμούς.

Για τον Μήνα Σεπτέμβριο ξεχωρίζει ένας ευνοϊκός συνδυασμός με Άθροισμα 10 μεταξύ Ετήσιου και Μηνιαίου Άστρου στο Βορειοδυτικά.
Το Άθροισμα 10 είναι η ένωση του του Yin 陰 με το Yang 陽 που δημιουργούν το Sheng Qi 生氣.

Για την Ενεργοποίηση των Ετήσιων-Μηνιαίων Άστρων, χρησιμοποιείστε τους Πίνακες He Tu 河圖 για καλύτερα αποτελέσματα.

 

7-1 | Κέντρο

Τα Άστρα στο Κέντρο είναι: 7 Ετήσιο και 1 Μηνιαίο.

Τα Άστρα στο κέντρο δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός και αν δημιουργείται ειδικός συνδυασμός He Tu, ή με Άθροισμα 10.

 

3-6 | Βορράς:
337.5º - 22.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 3 Ετήσιο και 6 Μηνιαίο.

Ετήσιο 3: Χρησιμοποιώντας τον χώρο, αυτός ο συνδυασμός φέρνει Νέες Ευκαιρίες, Καλυτέρευση Οικονομικών, Τύχη και Πλούτο ειδικά σε άτομα που είναι Δικηγόροι, ή σπουδάζουν Νομική.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 3, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Νερού, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για καλύτερα αποτελέσματα.

Μηνιαίο 6: Χώρος κατάλληλος για, Διευθυντές, Προέδρους, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας, Χειρουργούς, Κληρικούς, Αυτοκινητιστές, Σιδηρουργοί, Μηχανικοί-Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι.
Για την ενίσχυση του Ετήσιου Άστρου 6, χρειάζεται ένας Πίνακας He Tu Γης, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για καλύτερα αποτελέσματα.

Το Ετήσιο Άστρο 3 θεωρείτε Άστρο απώλειας, χάσιμο χρημάτων, ατυχημάτων, κλεψιάς, νομικών υποθέσεων, καβγάδων και χωρισμού, ίσως υπάρχει πιθανότητα επιθετικότητας και θυμού μεταξύ πατέρα-γιου αν ειδικά στον Βορρά υπάρχει υπνοδωμάτιο του γιου, ή, η κύρια είσοδος.
Χρησιμοποιήστε επιπλέον το Μπλε και το Κόκκινο χρώμα στον χώρο έτσι ώστε να κατευνάσετε το Ετήσιο Άστρο 3 που ελέγχεται από το Μηνιαίο Άστρο 6.

 

1-4 | Βορειοανατολικά:
22.5º - 67.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 1 Ετήσιο και 4 Μηνιαίο.

Ετήσιο 1: Χώρος ευνοϊκός και κατάλληλος για, Σχεδιαστές, Συμβούλους, Ψυχολόγους, Συγγραφείς Βιβλίων, Αστρολόγους, άτομα που ασχολούνται με τον Διαλογισμό και τη Γιόγκα, Διαφημιστές, Προγραμματιστές, Γραφίστες, Αρχιτέκτονες και οτιδήποτε άλλο επάγγελμα χρειάζεται Ιδέες και Σχεδιασμό.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 1 εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο και χρησιμοποιήστε τον χώρο.

Μηνιαίο 4: Χώρος κατάλληλος για, Καταστήματα με Ρούχα, Αξεσουάρ και Μπιζού, Προϊόντα Ομορφιάς, Χειρουργοί Αισθητικοί-Δερματολόγοι, Διαιτολόγοι, Μακιγιέζ, Κομμωτές, Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Μόντελινγκ, Καλλιτέχνες, Μουσικοί, Τραγουδιστές, Ηθοποιοί, Ζωγράφοι, Συγγραφείς, Εκπαιδευτικοί, Δάσκαλοι.
Για την Ενεργοποίηση του Μηνιαίου Άστρου 4, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Νερού, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο και χρησιμοποιήστε τον χώρο.

Ο συνδυασμός 1-4 θεωρείται επίσης -Ερωτικός Συνδυασμός- και είναι κατάλληλος για αυτούς-αυτές που ψάχνουν ερωτικό σύντροφο.
Ενεργοποιήστε τον συνδυασμό των Άστρων 1-4 προσθέτοντας 4 Μπαμπού σε ένα διάφανο Βάζο με Νερό και χρησιμοποιείστε τον χώρο.

Μην ενεργοποιήσετε τον συνδυασμό 1-4 με μπαμπού, αν έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι, μια και η ενεργοποίηση θα περιπλέξει τα πράγματα δημιουργώντας ρήξη στο ζευγάρι και χωρισμό.

 

5-8 | Ανατολή:
67.5º - 112.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 5 Ετήσιο και 8 Μηνιαίο.

Αν και τα δωμάτια που υπάρχουν στην Ανατολή θα πρέπει να αποφευχθούν για αυτό το Έτος, και καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2021, εντούτοις, το Μηνιαίο Άστρο 8 Λευκό για τον Μήνα Σεπτέμβριο, θα κατευνάσει την επιθετικότητα του Ετήσιου Άστρου 5, αν και για αυτόν τον Μήνα μόνο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπνοδωμάτιο, καλό θα ήταν να εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου.

Τέλος αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, χρησιμοποιήστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου κοντά στην μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο του δωματίου, έτσι ώστε να απενεργοποιήσετε το Ετήσιο Άστρο 5.
Τέλος προσπαθήστε να διατηρήσετε το δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο ήσυχο και έχετε τα ρολά από τις μπαλκονόπορτες και των παραθύρων κλειστά.

 

6-9 | Νοτιοανατολικά:
112.5º - 157.5º *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 6 Ετήσιο και 9 Μηνιαίο.

Ένας πολύ ωραίος χώρος Φήμης και Αναγνώρισης. Αν και το Ετήσιο Άστρο 6 Μέταλλο ελέγχεται από το Μηνιαίο Άστρο 9 Φωτιά, μπορεί να χρησιμοποιήσετε το Στοιχείο της Γης (καφέ, κίτρινο χρώμα), ή για καλύτερα αποτελέσματα, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Γης, για να φέρει σε επικοινωνία τα Άστρα 6 και 9.

Ετήσιο 6: Χώρος κατάλληλος για, Διευθυντές, Προέδρους, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας, Χειρουργούς, Κληρικούς, Αυτοκινητιστές, Σιδηρουργοί, Μηχανικοί-Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι.
Για την ενίσχυση του Ετήσιου Άστρου 6, χρειάζεται ένας Πίνακας He Tu Γης, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για καλύτερα αποτελέσματα.

Μηνιαίο 9: Eπιτυχία και Άνοδο των Οικονομικών της Eπιχείρησης.
Άστρο της Φήμης και της Αναγνώρισης, ο χώρος είναι κατάλληλος για άτομα που ασχολούνται με, Μόντελινγκ, Ηθοποιούς, Μουσικούς, Αισθητικούς, Τραγουδιστές, ιδανικό για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ, Κοσμηματοπωλεία, και οποιοσδήποτε θέλει την Eπιτυχία, την Αναγνώριση και την Φήμη.
Για την ενίσχυση του Μηνιαίου Άστρου 9, χρειάζεται ένας Πίνακας He Tu Ξύλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για καλύτερα αποτελέσματα.

 

2-5 | Νότος:
157.5º - 202.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 2 Ετήσιο και 5 Μηνιαίο.

Ο Νότος για τον Μήνα Σεπτέμβριο είναι ο ποιο κακός τομέας.
Ο συνδυασμός 2 Ετήσιου με 5 Μηνιαίου μπορεί να προκαλέσει σοβαρά θέματα υγείας και ατυχημάτων, προβλήματα στην οικογένεια και στον χώρο της δουλειάς.

Αν το υπνοδωμάτιό σας βρίσκεται στον Νότο, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2020.

Αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, χρησιμοποιήστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου κοντά στην μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο του δωματίου, έτσι ώστε να απενεργοποιήσετε τον συνδυασμό 2-5.
Τέλος προσπαθήστε να διατηρήσετε το δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο ήσυχο και έχετε τα ρολά από τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα κλειστά.

 

4-7 | Νοτιοδυτικά:
202.5º - 247.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 4 Ετήσιο και 7 Μηνιαίο.

Ένας όμορφος συνδυασμός Τύχης, Καλυτέρευσης Οικονομικών και Πλούτου, ιδιαίτερα ευνοϊκός όταν βρίσκεται στην κύρια είσοδο.

Αν και το Ετήσιο Άστρο 4 Ξύλο, ελέγχεται από τη Μηνιαίο Άστρο 7 Μέταλλο, χρησιμοποιείστε τα Στοιχεία της Φωτιάς και Γης (Κόκκινο και καφέ χρώμα), για να εξισορροπήσετε τον συνδυασμό, τότε ο χώρος γίνεται πολύ ευνοϊκός.

Ετήσιο 4: Χώρος κατάλληλος για, Καταστήματα με Ρούχα, Αξεσουάρ και Μπιζού, Προϊόντα Ομορφιάς, Χειρουργοί Αισθητικοί-Δερματολόγοι, Διαιτολόγοι, Μακιγιέζ, Κομμωτές, Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Μόντελινγκ, Καλλιτέχνες, Μουσικοί, Τραγουδιστές, Ηθοποιοί, Ζωγράφοι, Συγγραφείς, Εκπαιδευτικοί, Δάσκαλοι.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 4, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Νερού, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο και χρησιμοποιήστε τον χώρο.

Μηνιαίο 7: Χώρος κατάλληλος για, Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ, Φαγάδικα και για άτομα που ασχολούνται με τη διαφήμιση, τα μίντια, τους ομιλητές, τα μασητικά γραφεία, τους αρχιτέκτονες, τη μεταφυσική, το Φενγκ Σούι, την αστρολογία.
Για την Ενεργοποίηση του Μηνιαίου Άστρου 7, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Γης, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο και χρησιμοποιήστε τον χώρο.

 

9-3 | Δυτικά:
247.5º - 292.5º *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 9 Ετήσιο και 3 Μηνιαίο.

Ετήσιο 9: Eπιτυχία και Άνοδο των Οικονομικών της Eπιχείρησης.
Άστρο της Φήμης και της Αναγνώρισης, ο χώρος είναι κατάλληλος για άτομα που ασχολούνται με, Μόντελινγκ, Ηθοποιούς, Μουσικούς, Αισθητικούς, Τραγουδιστές, ιδανικό για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ, Κοσμηματοπωλεία, και οποιοσδήποτε θέλει την Eπιτυχία, την Αναγνώριση και την Φήμη.
Για την ενίσχυση του Μηνιαίου Άστρου 9, χρειάζεται ένας Πίνακας He Tu Ξύλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για καλύτερα αποτελέσματα.

Μηνιαίο 3: Αν και το Άστρο 3 είναι Άστρο, απώλειας, χάσιμο χρημάτων, ατυχημάτων, κλεψιάς, νομικών υποθέσεων, καβγάδων και χωρισμού, παρ’όλα αυτά, δεν αποτελεί κίνδυνο για τον Μήνα Σεπτέμβριο μια και η επιθετική ενέργεια του 3 Ξύλου, απορροφιέται και ενισχύει το Ετήσιο Άστρο 9 Φωτιά.

Χρησιμοποιώντας τον χώρο, αυτός ο συνδυασμός φέρνει Νέες Ευκαιρίες, Καλυτέρευση Οικονομικών, Τύχη και Πλούτο ειδικά σε άτομα που είναι Δικηγόροι, ή σπουδάζουν Νομική.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 3, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Νερού, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για καλύτερα αποτελέσματα.

 

8-2 | Βορειοδυτικά:
292.5º - 337.5º *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 8 Ετήσιο και 2 Μηνιαίο.

Το Άθροισμα 10 που δημιουργείται στην κατεύθυνση αυτή, κάνει τον τομέα ευνοϊκό.

Ετήσιο 8: Το Κυρίαρχο Άστρο Πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει Ευκαιρίες, Κέρδη, Άνοδο Οικονομικών και Επιτυχίες.
Αν και το Άστρο 8 είναι κατάλληλο για όλα τα επαγγέλματα, ως Leader της 20ετίας, ωστόσο σχετίζεται περισσότερο με, Κτηματομεσιτικά Γραφεία, Εργολαβικές Εργασίες, Γεωργικά Επαγγέλματα, Καταστήματα με Παιδικά Ρούχα και Παιχνίδια, Παιδικό Θέατρο, Κινηματογράφος, Μοντελισμό, Καταστήματα με Οπωρολαχανικά και γενικά με Προϊόντα Γης.
Επίσης μπορεί να βοηθήσει σε θέματα στην καλυτέρευση της υγείας και την γρήγορη ανάρρωση.

Εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για την ενίσχυση του Ετήσιου Άστρου 8 και χρησιμοποιήστε τον χώρο.
Ακόμη μπορείτε να εισάγετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο αν ο χώρος δεν χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο.

Μηνιαίο 2: Χώρος κατάλληλος για Χειρουργούς, Θεραπευτές και Δερματολόγους.
Για να αφαιρέσετε την ενέργεια της ασθένειας από το Ετήσιο Άστρο 2, χρησιμοποιήστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου κοντά στην μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο.


Σχετικά links
00000