Feng Shui 2022 Flying Stars

Ετήσιες Συμβουλές Φενγκ Σούι 2022

Το Νέο Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Chun Jie 春節 Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2022 θα ξεκινήσει 1 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι 21 Ιανουαρίου 2023.
1 Φεβρουαρίου 2022 θα μπούμε στο Έτος Ren Yin 年 壬寅 陽水, της Yang Υδάτινης Τίγρης του τρίτου ζώου του κινεζικού Ζωδιακού Κύκλου.

Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3, ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

3 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 22:51 (ώρα Ελλάδας), ξεκινά το Li Chun 立春, -ο Χρόνος στο Φενγκ Σούι-.

Το Έτος Ren Yin 壬寅 είναι ένα Yang Υδάτινο Έτος 陽水年 που εμφανίζεται μόνο κάθε 60 Χρόνια.
Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος.
Ο Χρόνος στο Φενγκ Σούι ξεκινά 3-4 Φεβρουαρίου, αν γεννηθήκατε πριν τις 3 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο Έτος.

Βρείτε εύκολα εδώ το Προσωπικό σας Έτος Γέννησης.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Φενγκ Σούι στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, καλές σχέσεις και συνεργασίες, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Στο Ημερολόγιο Ze Ri & Feng Shui 2022 μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις ευνοϊκές για εσάς ημερομηνίες για προσωπικές δραστηριότητες, καθώς και σε δραστηριότητες που συνδέονται με το Feng Shui.

Φενγκ Σούι | Πλούτος και Ευημερία | Wu Fu Lin Men 2022
Δείτε τα Αυθεντικά Μυστικά Σύμβολα Wu Fu Lin Men στο eshop

Η αρχαία Κινέζικη Αστρολογία Zi Wei Dou Shu 紫微斗數, το Ba Zi 八字 και το Yi Jing 易經, χρησιμοποιούν το Κινέζικο Ημερολόγιο που υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους 十 天干 (Tian Gan) και τα 12 Γήινα Κλωνάρια 十二 地支 (Di Zhi).

Οι δύο αυτοί συνδυασμοί παράγουν μεταξύ τους έναν Κύκλο 60 Ετών (60 Jia Zi 甲子).
Την Ημέρα που το Tai Sui 太歲 πηγαίνει από το ένα τμήμα στο άλλο στην Ουράνια Σφαίρα ονομάζεται Li Chun 立春, ή, η "Αρχή της Άνοιξης", συνήθως 3-4 Φεβρουαρίου κάθε Έτος. Αυτή είναι η Ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη ενός Νέου Ηλιακού Έτους.


Sha 煞 Κατευθύνσεις 2022

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞 (Shui Sha 歲煞, Jie Sha 劫煞, Zai Sha 災煞), Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2022.
Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.

Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου.
Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

Ετήσιες Επιρροές San Sha 2022

Τα San Sha 三煞 (3 Δολοφονίες) για το 2022 θα βρίσκονται στον Βορρά, και συγκεκριμένα από 322.5º έως 37.5º, στα Βουνά: Hai 亥 ΝW3, σε όλο το Βόρειο Ανάκτορο και στο Chou 丑 NE1.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στην κατεύθυνση των San Sha και Μην κάθεστε με την πλάτη σας στα 3 Sha.


Περισσότερες πληροφορίες για:
San Sha, Tai Sui και Sui Po
Υπολογισμός των Four Pillars
Επαγγελματικές Εφαρμογές Φενγκ Σούι
Wu Fu Lin Men | Οι 5 Ευλογίες | Τα Μυστικά Σύμβολα


Tai Sui στο Yin 寅
NE3 : 52.5º - 67.5º
Το Tai Sui, ή αλλιώς Μέγας Δούκας, στο Βουνό Yin 寅 (ΝΕ3), στο 3º Βουνό του Βορειοανατολικού τομέα, από 52.5º - 67.5º.
Για άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Πιθήκου (Shen 申), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Τίγρης (Yin 寅), από 3 Φεβρουαρίου 2022 έως 4 Μαρτίου 2022, καθώς και σε ημέρες Yin 寅.
*Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς Ημέρες Yin 寅 στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2022.

Shui Po στο Shen 申
SW3 : 232.5º - 247.5º
Το Shui Po, ή αλλιώς -Ετήσιο Ρήγμα-, στο Βουνό Shen 申 (SW3) στο 3º Βουνό του Νοτιοδυτικού τομέα, από 232.5º - 247.5º.
Για άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Τίγρης (Yin 寅), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Πιθήκου (Shen 申), από 8 Αυγούστου 2022 έως 7 Σεπτεμβρίου 2022, καθώς και σε ημέρες Shen 申.
*Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς Ημέρες Shen 申 στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2022.
Επίσης, αν το σπίτι έχει Facing στο Βουνό Shen 申 (Νοτιοδυτικά 3º Βουνό), θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά, στις σχέσεις και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.
Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua 八卦 στο Facing (Shen 申) Βουνό για να εξουδετερώσετε την αρνητική επίδραση.

1º Sitting Sha: N1 337.5º-352.5º
2º Sitting Sha: N3 7.5º-22.5º
Τα Sitting Sha στα Βουνά: Ren 壬 (Βορράς 1º Βουνό) και Gui 癸 (Βορράς 3º Βουνό).
Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά του Βορρά, θεωρείται ότι μέσα στο Έτος θα επηρεάσει αρνητικά και θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε σχέσεις και οικονομικά.
Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua 八卦 στο Sitting (Ren 壬, ή Gui 癸) Βουνό για να εξουδετερώσετε την αρνητική επίδραση.

1º Facing Sha: S1 157.5º-172.5º
2º Facing Sha: S3 187.5º-202.5º
Τα Facing Sha στα Βουνά: Bing 丙 (Νότος 1º Βουνό) και Ding 丁 (Νότος 3º Βουνό).
Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά της Δύσης, θα φέρει δυσκολίες σε οικογενειακές σχέσεις, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.
Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua 八卦 στο Facing (Bing 丙, ή Ding 丁) Βουνό για να εξουδετερώσετε την αρνητική επίδραση.

Ετήσιο 5 Κέντρο
Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα βρίσκεται στο Κέντρο.
Αν το υπνοδωμάτιο είναι στο κέντρο του σπιτιού σας, αποφύγετε να κοιμηθείτε εκεί, μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2023, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο δωμάτιο, χρησιμοποιείστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου για να απενεργοποιήσετε την αρνητική επίδραση του Ετήσιου Άστρου 5.

Σύμβολα Ba Gua και Shou
Σύμβολο Φενγκ Σούι Ba Gua Ba Gua Σύμβολο Φενγκ Σούι Shou Shou
Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua στην κατεύθυνση του Tai Sui (Yin 寅 - NE3 Βουνό), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Tai Sui.

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Shou στην κατεύθυνση του Sui Po (Shen 申 - SW3 Βουνό), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Sui Po.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σύμβολα


Ετήσια Ανάλυση Άστρων 2022

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις Οκτώ Κατευθύνσεις κάθε 3-4 Φεβρουαρίου κάθε Έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον Αστρικό Χάρτη του εκάστοτε χώρου, Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες.
Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ή ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται τον χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου της οικίας σας, ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Όταν τα Ετήσια ή τα Μηνιαία Άστρα, έρχονται στην κύρια είσοδο του σπιτιού ή της επιχείρησης, θα επηρεάσουν τα οικονομικά θέματα και τον πλούτο.
Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, θα επηρεάσουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.

Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας όπως είναι η είσοδος, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, ή το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες.

Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη, ή σε έναν χώρο που δεν χρησιμοποιείται, ή χρησιμοποιείται ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Το He Tu 河圖, είναι ο συνδυασμός του Ουράνιου Qi 天氣 και του Γήινου Qi 天氣 που δημιουργούν τα 5 Στοιχεία (Wu Xing 五行), τα οποία είναι απαραίτητα στην μελέτη των Ιπτάμενων Άστρων 飛星 στο Feng Shui 風水.

Οι Πίνακες He Tu είναι οι ποιο δυνατοί ενεργοποιητές, ή απενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων.
Δείτε εδώ τις Ιδιότητες HeTu και Ιπτάμενων Άστρων.
Δείτε στο eShop τους Πίνακες HeTu.


Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων 2022

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας κλάδος του Συστήματος στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (Ba Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει σε έναν χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Qi 氣 σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui και φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.
Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι, ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 Τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες, μπορεί να φέρει θετικά, ή αρνητικά αποτελέσματα.

Τα Ευοίωνα Άστρα φέρνουν Πλούτο και Ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς, όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται, ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.


Ιπτάμενα Άστρα 2022
Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu

Ετήσιο Luo Shu 2022 Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων

Μετά από ένα ταξίδι 9 Χρόνων, τα Ετήσια Άστρα επιστρέφουν στα φυσικά τους Σπίτια.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Ενέργειες των Ετήσιων Άστρων που αναπαριστούν το Luo Shu στις 8 Κατευθύνσεις να είναι ποιο δυνατές ενεργειακά και τα αποτελέσματά τους άμεσα εμφανή.


Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο
Κέντρο

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο, είναι στο κέντρο, Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση και Δεν μας επηρεάζει.

Αν και λίγο σπάνιο, εντούτοις, αν το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού, καλό θα ήταν να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2023.


Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό
Βορειοδυτικά

Άστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους, αναγνώριση, προαγωγή και φήμη.
Για τα γραφεία και τις επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιήσετε νερό Βορειοδυτικά και να ενεργοποιήσετε το Ετήσιο Άστρο 6.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τα Βορειοδυτικά το Μηνιαίο Άστρο 3, από 7 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου.
Το Μηνιαίο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 Ετήσιο στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς, χρημάτων και εξουσίας.
Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες στο ζευγάρι και σοβαρή διαμάχη μεταξύ αδερφών και πατέρα με γιο.
Πρόβλημα στα νεφρά, αναπνευστικά και ψυχολογικά προβλήματα, να φέρει τη μοναξιά και την απομόνωση.
Μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα, το χάσιμο χρημάτων και δουλειάς.
Κακός τομέας για τις έγκυες γυναίκες, μιας και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν το παιδί.
Επίσης οι γυναίκες δεν πρέπει να μείνουν έγκυες κάτω από αυτόν τον συνδυασμό 6-3, μιας και η ενέργεια αυτή μπορεί να περάσει στο έμβρυο.

Για να εξουδετερώσετε και την αρνητική επίδραση των Μηνιαίων Άστρων 6 και 7 που δημιουργούν συγκρούσεις τόσο στον εργασιακό τομέα, όσο και στην οικογένεια, χρησιμοποιείστε το μαύρο ή σκούρο μπλε και γήινα χρώμα, μόνο κατά την διάρκεια των μηνών που τα Μηνιαία Άστρα 6.7 βρίσκονται Βορειοδυτικά.

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας του Έτους είναι όταν επισκέπτεται τον Βορειοδυτικό τομέα το Μηνιαίο Άστρο 8, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος, από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για την ενεργοποίηση του Μηνιαίου Άστρου 8.


Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο
Δυτικά

Το Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τα μίντια, τους ομιλητές, τα μασητικά γραφεία, τους αρχιτέκτονες, τη μεταφυσική, την αστρολογία το στόμα, τα λόγια και γενικά τα εμπορικά καταστήματα και τις πωλήσεις. Επίσης, τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ είναι στην εποπτεία του Άστρου 7.

Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του Άστρου 7, θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό όταν το Ετήσιο Άστρο 7 βρίσκεται στην κύρια είσοδο, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Γης για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 7.

Προσέξτε επίσης τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιο των παιδιών γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαροί καβγάδες μεταξύ αδερφών και ης κόρης με τον πατέρα, ειδικά περισσότερο επικίνδυνο όταν επισκεφτεί τα Δυτικά το Μηνιαίο Άστρο 6.
Επικίνδυνο επίσης εάν στα Δυτικά είναι η κρεβατοκάμαρα γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί καβγάδες και ίσως χωρισμό στο ζευγάρι, ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν επισκεφτεί το Μηνιαίο Άστρο 3 τα Δυτικά.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Δυτικό τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Δυτικά είναι η είσοδος.
Χρησιμοποιείστε το μπλε και μαύρο χρώμα για να ελαχιστοποιήσετε την επίδραση των συνδυασμών των Άστρων 7-6.

Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Ετήσιο Άστρο 7 συνδυαστεί με το Μηνιαίο Άστρο 2, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές, ή ο χώρος είναι ανάμεσα σε δύο κατευθύνσεις Δυτικά-Νοτιοδυτικά, από 5 Απριλίου έως 4 Μαΐου και από 5 Ιανουαρίου 2023 έως 3 Φεβρουαρίου 2023.


Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό
Βορειοανατολικά

Το Άστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο Πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν Βορειοανατολικά βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες, προϊόντα που έρχονται από τη Γη και ό,τι σχετίζεται με τα μικρά παιδιά, όπως είναι τα παιχνίδια, τα ρούχα και οι παιδικοί σταθμοί.

Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 8, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς, ένα σιντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8.
Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού, αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση με την Τεχνική των Water Methods, ή την Τεχνική του Da Gua, μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.

Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή σιντριβανιού, ή μιας γυάλας με ψάρια, ...όχι, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ψαριών, -αν είναι χρυσά ή μαύρα-.. κλπ., το νερό θα κάνει την διαφορά και ΟΧΙ τα ψάρια.

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 9 επισκέπτεται τον Βορειοανατολικό τομέα και θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Ετήσιο Άστρο 8, Χρησιμοποιείστε επίσης το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.
Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (ακτός και αν επιθυμείτε), είναι πολύ πιθανόν αυτόν τον Μήνα, ιδιαίτερα εάν Βορειοανατολικό είναι η κρεβατοκάμαρα.

Ευνοϊκός τομέας | Μηνιαίο Άστρο 4
από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και
από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2023
μόνο αν είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας ή εκπαιδευτικός, ή είστε ελέθερος/η μιας και το Μηνιαίο Άστρο 4, μπορεί να σας βοηθήσει επίσης να βρείτε το άλλο σας μισό, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς για να απενεργοποιήσει τις ανεπιθύμητες ενεργείς του 4 και να ενισχύσει τις θετικές.

Προσοχή από 3 Απριλίου έως 4 Μαΐου | Μηνιαίο Άστρο 3, το Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους.
επίσης σοβαρά ατυχήματα μπορούν να προκληθούν στον νεαρό άντρα του σπιτιού, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιο ή, η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα και το χάσιμο χρημάτων.
Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του Μηνιαίου Άστρου 3.

Αν έχετε γεννηθεί σε Έτος Shen 申 (Πιθήκου), αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε της 15 μοίρες του NE3 Βουνού Yin 寅 του Βορειοανατολικού τομέα του Tai Sui, μιας και το Shen 申 συγκρούεται με το Yin 寅.


Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ
Νότος

Άστρο της φήμης, της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Νότιο τομέα είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.

Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 9 είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Ξύλου.
Χρησιμοποιείστε επίσης νερό για να ενεργοποιήσετε το Ετήσιο Άστρο 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πιο δυνατός και ευνοϊκός Μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Ετήσιο Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4,
από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου και από 5 Ιοανουαρίου 2023 έως 4 Φεβρουαρίου 2023, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 4 θα βοηθήσει το Ετήσιο 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.

Προσοχή: στα Μηνιαία Άστρα, 5 και 2 που επισκέπτονται τον Νότιο τομέα.
Άστρο 5: από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2023.
Άστρο 2: από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα όπως το χρυσό και τα κυκλικά σχήματα.


Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό
Βορράς

Πολύ ευνοϊκός τομέας για τους συγγραφείς και σχεδιαστές, όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ή διατηρούν γραφείο στο σπίτι, ειδικά εάν Βορρά βρίσκετε η είσοδος ή το γραφείο σας.

Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 1, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου.

Το Ετήσιο Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.
Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις.
Αν στον Βορρά βρίσκεται το γραφείο όσων σπουδάζουν, το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή.

Το Ετήσιο Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άνδρες και τις γυναίκες, ειδικά εάν στον Βορρά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί στον Βορρά, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος, ή, το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4,
από 5 Μαΐου έως 4 Ιουλίου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει η γυναίκα τον άνδρα.
Ερωτικά σκάνδαλα και καβγάδες είναι πολύ πιθανόν. Καβγάδες μεταξύ αδερφών, είναι επίσης πολύ πιθανοί αν εκεί είναι η είσοδος, ή, το υπνοδωμάτιο.

Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Ετήσιο Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στον Βόρειο τομέα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα για τους μήνες που επισκέπτεται το Μηνιαίο 4 τον Βόρειο τομέα.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.
Ο Συνδυασμός Διαζυγίου 1-2, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα υγείας στους άνδρες και στις έγκυες γυναίκες, έντονους καβγάδες και άσχημο χωρισμό στο ζευγάρι.
Επίσης μπορεί να προκαλέσει διαρροές νερού, ειδικά εάν περνούν από τον Βόρειο τομέα σωληνώσεις νερού.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου και από 5 Ιανουαρίου 2023 έως 3 Φεβρουαρίου 2023.
Ο συνδυασμός 1-5, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας που σχετίζονται με το αίμα.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.


Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο
Νοτιοδυτικά

Το Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα και την μήτρα.

Για την Απενεργοποίση του Ετήσιου Άστρου 2, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μεττάλου.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 2, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς.

Εφόσον το Άστρο 2 σχετίζεται με την υγεία, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Γιατρούς, τους χειρουργούς και τους θεραπευτές, ειδικά αν η πόρτα του γραφείου τους ή, η θέση του εξεταστηρίου βρίσκετε στα Νοτιοδυτικά.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το "Στόμα του Σπιτιού".
Αν Νοτιοδυτικά βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι.
Χρησιμοποιείστε δύο (2) Φυσικές Λολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές, αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρά σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει την γυναίκα του σπιτιού.
Στο υπνοδωμάτιο των παιδιών θα πρέπει να δώσετε επίσης ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει την κόρη της οικογένειας.

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται Νοτιοδυτικά, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος.
Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τα Νοτιοδυτικά τα Μηνιαία Άστρα:
Μηνιαίο Άστρο 2, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.

Μηνιαίο Άστρο 3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2
από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.
Σοβαρά ατυχήματα, καβγάδες μεταξύ αδερφών και Μητέρα με γιο και δικαστικών υποθέσεων.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.
Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας, ατυχημάτων, χάσιμο παιδιού και δικαστικών υποθέσεων.

Το Μηνιαίο Άστρο 9, από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 9 θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Ετήσιο Άστρο 2.

Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Ετήσιου Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο (2) Φυσικές κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την πόρτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.
Επίσης πολύ δυνατή θεραπεία είναι να χρησιμοποιήσετε έναν Πίνακα He Tu Μεττάλου και η Χρήση του Αλατόνερου.

Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Ετήσιο Άστρο 2 συνδυαστεί με το Μηνιαίο Άστρο 7, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές, ή ο χώρος είναι ανάμεσα σε δύο κατευθύνσεις Δυτικά-Νοτιοδυτικά, από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2023.

Επίσης μια πολύ καλή θεραπεία για το Ετήσιο Άστρο 2 είναι η Χρήση Αλατόνερου.


Ετήσιο Άστρο 3 Τιρκουάζ
Ανατολικά

Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς, χάσιμο χρημάτων, καβγάδες, νομικές υποθέσεις και διαζύγιο.

Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 3, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Νερού.

Αν και το Άστρο 3 θεωρείται ότι είναι ένα κακό Άστρο, παρ’ολα αυτά, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους, Αναγνώριση και φήμη, ειδικά αν η είσοδος ή το γραφείο τους βρίσκεται Ανατολικά.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται Ανατολικά, μιας και το Ετήσιο Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν.
Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.

Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε Ανατολικά, Θα φέρει ατυχήματα και νομικά προβλήματα, θα προκαλέσει καβγάδες μεταξύ ζευγαριού και πατέρα με γιο.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στα Ανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καβγά και χωρισμό.
Αν στα Ανατολικά είναι το δωμάτιο των αγοριών μπορεί να προκαλέσει άσχημα ατυχήματα, χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα και κατεβάστε τα ρολά στις πόρτες ή και στα παράθυρα του δωματίου, τουλάχιστον 3 ώρες πριν πάνε τα παιδιά για ύπνο.

Αν στα Ανατολικά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρα, καβγάδες με άσχημη εξέλιξη μεταξύ του ζευγαριού. Επίσης, εάν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος για χάσιμο του παιδιού, καλύτερα να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, π.χ. στα Βορειοανατολικά, εάν υπάρχει εκεί δωμάτιο.

Προσοχή: από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 θα ενισχύσει την επιρροή του Ετήσιου Άστρου 3.

από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Μηνιαίο Άστρο 3.

από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, διότι το Μηνιαίο Άστρο 5 θα δημιουργήσει χάσιμο χρημάτων, σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Μηνιαίο Άστρο 3.

Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Ετήσιου Άστρου 3, και μεταλλικό χρώμα για τα Μηνιαία Άστρο 2 και 5.


Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο
Νοτιοανατολικά

Άστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.
Πολύ ευνοϊκός τομέας για το 2022 για καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, μπιζού, προϊόντα ομορφιάς, αισθητικοί και για όσοι-όσες ασχολούνται με το μόντελινγκ, και τα καλλιτεχνικά (τραγουδιστές, ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι) ειδικά εάν Νοτιοανατολικά είναι η κύρια είσοδος, το γραφείο τους, ή το δωμάτιό τους.

Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Ετήσιο Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιο Άστρου 4, μια πολύ δυνατή θεραπεία είναι να χρησιμοποιήσετε έναν Πίνακα He Tu Νερού.
Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό σε μορφή σιντριβανιού ή ενυδρείου για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 4, ...και όχι, δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός των ψαριών στο ενυδρείο, ή αν θα είναι χρυσά ή μαύρα, το Νερό κάνει την ενεργοποίηση και ΟΧΙ τα ψάρια.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στα Νοτιοανατολικά, ερωτικά σκάνδαλα είναι πολύ πιθανά, καθώς και η γυναίκα να εγκαταλείψει τον άνδρα της για κάποιον άλλον.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Ετήσιου Άστρου 4.

Αν στα Νοτιοανατολικά βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις.
πίσης αν Νοτιοανατολικά είναι το δωμάτιο της κόρης μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερο άντρα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί Νοτιοανατολικά, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1,
από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει η γυναίκα τον άνδρα, ή το αντίθετο.

Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα.

Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα Νοτιοανατολικά είναι κατάλληλα για άντρες, ή γυναίκες, που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο και μια καλή σχέση.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 5 τον Νοτιοανατολικό τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 5 από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, (σοβαρά ατυχήματα, χάσιμο δουλειάς), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, (δικαστικά θέματα, ατυχήματα, χάσιμο χρημάτων, χωρισμός και διαζύγιο), χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, (σοβαρά θέματα υγείας, ατυχήματα, αποβολή), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2022

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα αντιπροσωπεύουν το φαγητό στο πιάτο μας. ενώ τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα αντιπροσωπεύουν το αλατοπίπερο.
Η ποσότητα του αλατιού, ή του πιπεριού στο φαγητό, μπορεί να κάνει το φαγητό νόστιμο, ή να μην μπορεί να καταναλωθεί.
Αυτό εξαρτάται από των συνδυασμό του Μηναίου Άστρου με το Ετήσιο.

Γι’ αυτόν τον λόγο τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε, είναι επίσης οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων.

Όταν τα Ετήσια ή τα Μηνιαία Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν, την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

    Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2022.
    Απ’όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο δυσμενή είναι:
  • Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
  • Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες, ατυχήματα.
  • Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, σοβαρά ατυχήματα, σοβαρά θέματα υγείας.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα Φενγκ Σούι 2022



Feng Shui Activation 2022
Ενεργοποίηση Άστρων Φενγκ Σούι

Κάθε χρόνο κάποιες από τις 8 κατευθύνσεις θεωρούνται ευνοϊκές, ενώ κάποιες άλλες θεωρούνται δυσμενείς.

Πέρα από τα Ετήσια Άστρα που επισκέπτονται κάθε χρόνο το ακίνητο από τις 8 κατευθύνσεις και επηρεάζουν διάφορους τομείς της ζωής μας, υπάρχουν και κάποια άλλα άστρα που ανάλογα τον χρόνο που διανύουμε, επηρεάζουν κάποια συγκεκριμένα Βουνά, από τα 24 Βουνά βουνά των κατευθύνσεων.

* Λέγοντας Άστρα, δεν εννοούμε κάποια άστρα στον ουρανό, αλλά κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες-ποιότητες και μεταμορφώσεις του Qi στο διάστημα του Έτους.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων 2022


Δυσμενείς τομείς 2022

Αποφύγετε οποιοδήποτε σημαντική δραστηριότητα στα Νοτιοανατολικά της οικίας, μιας και εκεί υπάρχει το Άστρο 5 Κίτρινο της ασθένειας καθώς και στην Ανατολική κατεύθυνση, μιας και εκεί είναι τα San Sha, στους τομείς, NE3 (Jie Sha), E2 (Zhai Sha) και SE1 (Sui Sha).

Οι έγκυες γυναίκες, -ή οι γυναίκες που θέλουν να μείνουν- καλό είναι να αποφύγουν την Νοτιοδυτική κατεύθυνση (Ετήσιο Άστρο 2) αν είναι εκεί βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα σας.
Ιδιαίτερα επικίνδυνο αν γεννηθήκατε σε έτος Chou 丑 (Βοδιού), ή Yin 寅 (Τίγρης)

Βρείτε εύκολα σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο Ανήκετε.


Ευνοϊκοί τομείς 2022

Heavenly Nobleman Stars
E2 卯 Mao | 82.5º-97.5º
SE3 巳 Si | 142.5º-157.5º

Οι ποιο ευνοϊκοί τομείς για το Έτος 壬寅 Ren Yin.
Το Άστρο Nobleman μπορεί να βοηθήσει σε θέματα επαγγελματικά, υγείας και καλών σχέσεων, είναι ένα Άστρο βοήθειας.
Χρησιμοποιήστε τους χώρους αυτούς, ή βάλτε ένα μικρό σιντριβάνι για την ενεργοποίηση στα αντίστοιχα Βουνά.
Χρησιμοποιείστε το Στοιχείο της Φωτιάς στο Βουνό E2 卯 Mao για να αποφύγετε την επιθετική του Φύση.
Από το Βουνό E2 卯 Mao αφαιρείστε το σιντριβάνι από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.
Από το Βουνό SE3 巳 Si αφαιρείστε το σιντριβάνι από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.

Heaven Fortune Star
NW3 亥 Hai | 322.5º-337.5º

Άστρο Πλούτου, Τύχης και Ευκαιριών. Χρησιμοποιήστε τον χώρο αυτό και βάλτε ένα μικρό σιντριβάνι για την ενεργοποίηση.
Αφαιρείστε το σιντριβάνι κατά τους Μήνες: από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.

Heavenly Wealth Star
W2 酉 You | 262.5º-277.5º

Το Άστρο Heavenly Wealth βοηθά στην άνοδο της εργασίας, στην καλυτέρευση των οικονομικών και στις καλές συνεργασίες.
Για την ενεργοποίηση του Άστρου, ρίξτε μερικά νομίσματα μέσα σε ένα μικρό σιντριβάνι ή σε βάζο με νερό στο Βουνό 酉 You, αν υπάρχει άνοιγμα σε αυτή την κατεύθυνση.
Εξωτερικά, π.χ. στο μπαλκόνι, χρησιμοποιείστε ένα ψηλό φυτό.
Αφαιρείστε το σιντριβάνι κατά τους Μήνες: από 7 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.

Sun Star
E2 卯 Mao | 82.5º-97.5º

Το Άστρο Sun είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για επαγγελματικούς χώρους, ή σε σπίτια με επαγγελματική δραστηριότητα με Facing στο E2 卯 Mao Βουνό.
Χρησιμοποιήστε τον χώρο και βάλτε ένα μικρό σιντριβάνι για την ενεργοποίηση στο Βουνό 卯 Mao.
Αφαιρείστε το σιντριβάνι από το Βουνό από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.

Wealth Star
NE2 Gen 艮 | 37.5º-52.5º

To Wealth Star είναι ένα Άστρο Πλούτου ιδιαίτερα ευνοϊκό αυτό το Έτος, μιας και σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκετε το Ετήσιο Άστρο 8.
Μπορεί να ενεργοποιηθεί εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή γυάλα στο Βουνό Gen NE2, ρίξτε χρωματιστές πέτρες και μερικά νομίσματα μέσα στην γυάλα για την ενεργοποίηση του Άστρου Wealth Star.
Χρησιμοποιείστε το Στοιχείο της Φωτιάς (κόκκινο χρώμα), ή εισάγετε Κόκκινα Λουλούδια (αληθινά, ή υφασμάτινα- πλαστικά), ή ακόμη και ένα ύφασμα κόκκινο κάτω από τη γυάλα για τους Μήνες:
από 5 Μαρτίου έως 4 Μαΐου και από 6 Δεκεμβρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2023.


Αξιοποιώντας την δύναμη της τεχνολογίας ως μέσο εφαρμογής, τώρα οι Μελέτες Φενγκ Σούι μπορούν -σε ένα μεγάλο βαθμό- να εφαρμοστούν και να διεκπεραιωθούν από απόσταση, χωρίς να απαιτηθεί η επίσκεψη του συμβούλου στον χώρο σας, σε οποίο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.
Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά links