Τζούλια Ηλιάδη Ze Ri Σύμβουλος Φενγκ Σούι

Τζούλια Ηλιάδη

Σύμβουλος Φενγκ Σούι
Ze Ri Επιλογή Ημερομηνίας


Βιογραφικό:

Η Τζούλια Ηλιάδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Έχει εργαστεί 28 συνεχή έτη στον τομέα των ουσιοεξαρτήσεων ως διοικητικό στέλεχος και έχει παρακολουθήσει από προσωπικό ενδιαφέρον και με αφορμή την ενασχόληση της με ουσιοεξαρτημένα άτομα, πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους τομείς της «βιωματικής θεραπείας», «αιτίες της ουσιοεξάρτησης», «συμβουλευτικής ευπαθών ομάδων», κ.λ.π. ενώ έχει κάνει και σπουδές Κοινωνιολογίας σε κύκλους σπουδών του ΕΑΠ.

• Ασχολείται με τη σπουδή, τη μελέτη και την εφαρμογή της Δυτικής Αστρολογίας ως αυτοδίδακτη από την εφηβεία της ακόμα ενώ από τη δεκαετία του ’90 ξεκίνησε να κάνει ορισμένους κύκλους μαθημάτων και ιδιαίτερα μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Παϊζη και τη Θεοδώρα Ντάκου.
• Από το 2000 ασχολείται συστηματικά με τη μελέτη, τη φιλοσοφία και την ανάλυση των Ταρώ και την ερμηνεία τους.


Η πρώτη επαφή με το Feng Shui:

Το 2008 γνωρίστηκε μέσω της Σχολής του Τάκη Καραγιαννόπουλου, με την Κινέζικη μεταφυσική και το feng shui.

Οι διαρκείς αναζητήσεις της στην απόκρυφη γνώση και η ανάγκη να βρεθεί ο τρόπος να παρέχεται αποτελεσματική βοήθεια στους ανθρώπους για τις δοκιμασίες που περνούν, πέρα από τη συμβουλευτική και τις μεθόδους αυτοβελτίωσης, είχε σαν αποτέλεσμα να την οδηγήσει στο FSRC Greece.

Εκεί, ανακαλύπτοντας το feng shui και τις δυνατότητες που έχει, βρήκε τους τρόπους και τις τεχνικές, ώστε να μπορεί να επέμβει αποτελεσματικά και πρακτικά πλέον στα προβλήματα και τα προβληματικά περιβάλλοντα των ανθρώπων, να βρίσκει το λόγο που αυτά συμβαίνουν και τρόπους να ισορροπούν οι καταστάσεις στις σχέσεις των ανθρώπων, τα οικονομικά τους και το περιβάλλον γύρω τους.

Ο στόχος της, σαν επαγγελματίας πάντα ήταν να παρέχει αποτελεσματική βοήθεια στους ανθρώπους που τη χρειάζονται και συμβουλευτικά και πρακτικά.
Αυτό το έχει πετύχει με την μελέτη και την εφαρμογή του Feng Shui αλλά και της μεθόδου Ze Ri στην οποία έχει εκπαιδευτεί στο FSRC Greece.

Συνδυάζοντας την Αστρολογία με το Feng Shui και το Ze Ri, καταφέρνει μέσω της διαχείρισης του χωροχρόνου να έχει τα επιθυμητά για τους πελάτες της αποτελέσματα και πάντα στα πλαίσια του εφικτού και των δυνατοτήτων του πεπρωμένου του ανθρώπου.

Καθώς οι αναζητήσεις της και η συνεχής διδασκαλία της πάνω στην κατάκτηση της γνώσης δεν σταματούν ποτέ, εξακολουθεί να σπουδάζει στο FSRC Greece, επεκτείνοντας τις γνώσεις της στις τεχνικές εφαρμογές και την αποτελεσματικότητα των μεθόδων που διδάσκεται ως σήμερα.

Η ολοκλήρωση όλων των level στο Ze Ri Xuan και η Κινέζικη Αστρολογία, το Ba Zi (οι 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου), την οποία έχει ήδη αρχίσει να μελετάει τα τελευταία 3 χρόνια, είναι ο επόμενος στόχος που θέλει να κατακτήσει.

Η Τζούλια Ηλιάδη ασχολείται επίσης με την ζωγραφική, τη γλυπτική με διάφορα υλικά, φυσικά και ανακυκλώσιμα και κατασκευάζει όταν χρειάζεται για την εφαρμογή της μελέτης feng shui σε ένα χώρο τα κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία για τη θεραπεία του χώρου αλλά και σιντριβάνια για την ενεργοποίηση του στοιχείου του νερού.
Αναλαμβάνει μελέτες οικιών και επαγγελματικών χώρων.


  Σπουδές Feng Shui

  Επικοινωνία

 


Share