Master Feng Shui Seminar Water Methods

Ετήσιο Πρόγραμμα
Σεμιναρίων Φενγκ Σούι


FSRC Master Feng Shui Water Methods
Μάστερ Σεμινάριο Μεθόδων Νερού

Στην Τεχνική των Μεθόδων Νερού 水補瀉 θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε αποτελεσματικά τα Άστρα με την τοποθέτηση εσωτερικού και εξωτερικού νερού σε σχέση με την πόρτα. Δεν αρκεί η απλή τοποθέτηση νερού για την ενεργοποίηση ενός άστρου, θα πρέπει να βρίσκετε σε καλή θέση μέσα στο ανάκτορο και να επικοινωνεί με το facing της πόρτας.

Το Στοιχείο του Νερού είναι ένα από τα δύο Συστατικά του Φενγκ Σούι, που κυριολεκτικά σημαίνει Άνεμος 風 και Νερό 水.

Το Νερό Φροντίζει για την Πτυχή του Πλούτου των ανθρώπων, ενώ το Βουνό Φροντίζει την Υγεία και την Γενική Ευημερία των ανθρώπων, προσφέροντας παράλληλα προστασία από τους ισχυρούς ανέμους που μπορούν να διασκορπίσουν το Qi.

Αν ξέρει κάποιος πώς να κάνει καλή χρήση του Bουνού και του Nερού, τότε θα έχει όλα τα προσόντα έτσι ώστε να διαχειριστεί ένα Luo Pan 羅盤.
Στην πράξη όμως, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να ακούγεται από τον χώρο.

Η Μελέτη του Νερού πρέπει να περιλαμβάνει:
1) η πηγή του νερού, (δηλ. από που προέρχεται)
2) πώς επισκέπτεται το κτίριο (την κατεύθυνση)
3) προς τα που πηγαίνει (η έξοδος του νερού)
4) το σχήμα του νερού (το στοιχείο)

Τα Σχήματα του Nερού περιγράφονται λεπτομερώς στα Κλασικά Κείμενα των Μεθόδων Νερού “The Secretly Passed Down Water Dragon Classic 水龍經” του Feng Shui Master Jiang Da Hong 青囊经 (1616-1714).

Αυτό το Μάστερ Σεμινάριο είναι απαραίτητο για τους ασκούμενους μαθητές του Φενγκ Σούι.
Τα τρία πρώτα στοιχεία είναι αυτό που ονομάζουμε Li Qi 理氣 των Mεθόδων Nερού. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές φόρμουλες που οι περισσότεροι ασκούμενοι του Φενγκ Σούι μπερδεύονται στην κατανόηση και την χρήση των μεθόδων αυτών.

Οι Τεχνικές των Μεθόδων Νερού ασχολούνται με τα οικονομικά ζητήματα και τον πλούτο, και γίνεται το πιο περιζήτητο θέμα συζήτησης στις σπουδές του Φενγκ Σούι.

Οι άνθρωποι πληρώνουν πολλά χρήματα μόνο για να μάθουν μια φόρμουλα για να αγοράσουν ένα όνειρο εκατομμυρίων, καταλήγοντας τελικά σε απογοήτευση και σε απόγνωση.

Στο σεμινάριό αυτό για τις Μεθόδους του Νερού, εξηγώ από πού προέρχονται οι τύποι και τον λόγο πίσω από τον μηχανισμό εφαρμογής.
Οδηγώ τους μαθητές μου να εξερευνήσουν τη λογική και την εγκυρότητα των Μεθόδων Νερού. Το σεμινάριο δεν προορίζεται να πουλήσει μια φόρμουλα για να γίνεις πλούσιος γρήγορα, καθώς τέτοιες φόρμουλες είναι απλώς τέχνασμα μάρκετινγκ.

Το Φενγκ Σούι μπορεί μόνο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν σωστά τις δυνατότητές τους αξιοποιώντας το Qi του χώρου όπου ζούνε ή εργάζονται, αλλά δεν μπορεί να φέρει τους ανθρώπους σε ένα επίπεδο πέρα από τις δυνατότητες που τους έχει δώσει ο Ουρανός.

Υπάρχουν σεμινάρια που δίνουν πάνω από 20 φόρμουλες με την Μέθοδο της Τεχνικής του Δράκου του Νερού (Water Dragon Method). Οι άνθρωποι παραπλανιούνται και έχουν την αίσθηση ό,τι μετά το σεμινάριο οπλίζονται με πολλές δυνατές μεθόδους εφαρμογής.

Στο σεμινάριο αυτό θα διαπιστώσετε μόνοι σας αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι.
Στο σεμινάριό αυτό, είστε σαν να πηγαίνετε σε ένα ειδικό δείπνο σε μπουφέ. Δεν είναι μόνο τα διάφορα τα είδη των τροφίμων που εμφανίζονται στον μπουφέ, υπάρχουν διαφορετικές εξηγήσεις για κάθε πιάτο.
Από την προέλευση των φαγητών, στον τρόπο μαγειρέματος, στην ανάλυση των θρεπτικών αξιών και της καταλληλότητας για το άτομο, όλα εξηγούνται λεπτομερώς.

Αυτό το σεμινάριο θα σας πει πώς να επωφεληθείτε από τη σωστή τοποθέτηση του νερού και αποφύγετε τα προβλήματα που προκαλεί η λανθασμένη χρήση και η τοποθέτηση του νερού.

Για την παρακολούθηση του Μάστερ Σεμιναρίου Water Methods, προϋποθέτει την παρακολούθηση του Σεμιναρίου FSRC Professional Feng Shui Modules 1-4.


FSRC Water Methods Feng Shui
Σεμινάριο Μεθόδων Νερού
1300€
  1. Εισαγωγή στις Μεθόδους Νερού
  2. Σχήματα Οικοπέδων
  3. Facing και Sitting
  4. Void Lines : Κενές Μοίρες
  5. Κατάλληλα και Ακατάλληλα Facing
  6. Εδαφικοί Σχηματισμοί
  7. Είσοδος, Μονοπάτια, Κήπος
  8. Στόματα Νερού
  9. Εισερχόμενο και Εξερχόμενο Νερό
  10. Κατευθύνσεις & Στόματα Νερού
  11. 24 Shan Na Gua
  12. Μέτρηση : Facing Trigram
  13. Water Dragon Classic
  14. San He Luo Pan
  15. San He Ο Ουράνιος Δακτύλιος
  16. San He Ο Γήινος Δακτύλιος
  17. Εσωτερικό και Εξωτερικό Νερό
  18. Xian Tian Water Method
  19. Hou Tian Water Method
  20. Shan Long Fan Gua Method
  21. Shui Long Fan Gua Method
  22. Pure Yin Pure Yang Method
  23. Ba Sha Huang Quan Method
  24. San He Water Method
  25. Long Men Ba Da Ju Method
  26. Ba Lu Huang Quan Sha Method
  27. Natural Water Method
  28. Παραδείγματα, Μελέτες, Ασκήσεις

Αγορά με χρήση πιστωτικής

Πληρωμή με Revolut
Επιπλέον +3% χρέωση προμήθειας PayPal Εισάγετε το ποσό του Σεμιναρίου και στο πεδίο "Σημείωση" τον Τίτλο του Σεμιναρίου.
Τραπεζική Κατάθεση
ALPHA: GR3101401230123002101232539
ΕΘΝΙΚΗ: GR8101101430000014300323525
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Στους μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης Certificate of Attendance υπογεγραμμένο και από τον Master Joseph Yu και οι μαθητές αποκτούν πρόσβαση σε κλειστή ομάδα στο Facebook για περαιτέρω Εκπαιδευτική Υποστήριξη.


Το Σεμινάριο διατίθεται και σε Εγγεγραμμένo βίντεο.
Παρέχεται Έκπτωση 50% για τους μαθητές που θα ήθελαν να επανα-παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817
Οι τιμές των σεμιναρίων δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ +24%