Master Feng Shui Seminar Xuan Kong Da Gua

Ετήσιο Πρόγραμμα
Σεμιναρίων Φενγκ Σούι


FSRC Xuan Kong Da Gua Feng Shui
Η Μέθοδος των 64 Εξαγράμμων

Με την τεχνική αυτή θα καταλάβετε γιατί κάποιες φορές το Φενγκ Σούι δεν δουλεύει μετά από ενεργοποίηση. Παράλληλα, θα εξασκηθείτε στη σωστή χρήση του Luo Pan και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από ασκήσεις και μελέτες που γίνονται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Το Xuan Kong Da Gua Feng Shui ( 玄空大卦風水 ) είναι το πιο πολύπλοκο αλλά και το ποιο ανεπτυγμένο μέρος του συστήματος του Xuan Kong Fei Xing Feng Shui ( 玄空 飛星 風水 ) και σημαίνει κυριολεκτικά “Το Μυστηριώδες Κενό των Εξαγράμμων”.

Τα Flying Stars ( Xuan Kong Fei Xing ) βασίζονται στα 24 Βουνά των 8 Κατευθύνσεων, αλλά το Da Gua θεωρεί ότι, 8X8 Τρίγραμμα = 64 Εξάγραμμα, 64 Κατευθύνσεις και η καθεμία κατεύθυνση αντιστοιχεί σε ένα από τα 64 Εξάγραμμα 六十四卦.
Επομένως, το Da Gua ( 大卦 ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσετε με ακρίβεια τα Ιπτάμενα Άστρα, όπου η κάθε κατεύθυνση του Εξαγράμμου καλύπτει ένα φάσμα λίγο πάνω από 5 μοίρες, για την ακρίβεια 5.625° μοίρες.

Οι Κατευθύνσεις κάθε Εξαγράμμου βασίζονται στη διάταξη του Τετραγώνου Fu Χi ( 庖犧 ) και αποδίδονται στον Shao Yong 邵雍 (1011-1077), τον διάσημο Μάστερ της Δυναστείας Song 宋朝 (960–1279).

Το Da Gua βασίζεται στην ακολουθία των Τριγράμμων του Xian Tian Ba Gua ( 先天⼋卦 ), στους Σχηματισμούς He Tu ( 河圖 ) και στο Luo Shu ( 洛書 ).
Το Da Gua ήταν ένα σύστημα που χρησιμοποιήθηκε αρχικά στο Yin Zhai ( 陰宅 ) Feng Shui και αργότερα προσαρμόστηκε για το Yang Zhai ( 陽宅 ) Feng Shui, ή αλλιώς, το Φενγκ Σούι για τα Σπίτια των Ανθρώπων.

Το Xuan Kong Da Gua 玄空大卦 είναι το Σώμα του Qi ( Ti 體 ) και είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι του Feng Shui 風水 καθώς αποτελεί τον Βασικό Κορμό στην Τεχνική Fei Xing 飛星 των Ιπτάμενων Άστρων.
Το Xuan Kong Fei Xing 玄空飛星 ( Ιπτάμενα Άστρα ) από την άλλη, είναι η Εφαρμογή του Qi ( Yong 用 ) και είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι του Feng Shui 風水 καθώς αποτελεί την Εφαρμογή της Τεχνικής Fei Xing 飛星 των Ιπτάμενων Άστρων.

Το Fei Xing 飛星 ( Ιπτάμενα Άστρα ) εξετάζει το Ουράνιο Qi 天氣.
Το Da Gua 大卦 ( Μεγάλα Εξάγραμμα ) εξετάζει το Γήινο Qi 地氣.

Το Da Gua είναι το Yin 陰 Μέρος του Qi, ενώ
το Fei Xing είναι το Yang 陽 Μέρος του Qi.

Εφόσον το Xuan Kong Da Gua αποτελεί τη Βάση και το Σώμα στο Feng Shui του Χώρου, είναι αυτό που θα καθορίσει για το "Αν" και το "Πως" θα δουλέψουν και θα εκφραστούν τα Ιπτάμενα Άστρα του χώρου.

Da Gua και Fei Xing θα πρέπει να συμβαδίζουν μαζί και να υπάρχει υποστήριξη μεταξύ τους έτσι ώστε τα Ιπτάμενα Άστρα να μπορούν να δουλέψουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Τα Ιπτάμενα Άστρα μας επηρεάζουν μόνο όσο βρισκόμαστε μέσα σε έναν χώρο, εκτός χώρου δεν μπορούν να μας επηρεάσουν.
Το Da Gua από την άλλη, μέσω του Γήινου Qi μπορεί να μεταφέρει τις Ιδιότητες των Υδάτινων Άστρων όπου και αν βρισκόμαστε, με την προϋπόθεση να υπάρχει σχετική ευνοϊκή Σύνδεση Da Gua με Fei Xing.

Το Xuan Kong Da Gua, ενώνει τις 3 Κοσμικές Δυνάμεις,
Ουρανός ( 天 Tien ), Άνθρωπος ( 人 Ren ) και Γη ( 地 Di ).

Έτσι ο Άνθρωπος μέσω αυτής της σύνδεσης, θα μπορεί να επικοινωνήσει καλύτερα και να επωφεληθεί από το Qi του Ουρανού και της Γης.

Για την παρακολούθηση του Μάστερ Σεμιναρίου Xuan Kong Da Gua, προϋποθέτει την παρακολούθηση του Σεμιναρίου FSRC Professional Feng Shui Modules 1-4.


FSRC Xuan Kong Da Gua
Η Μέθοδος των 64 Εξαγράμμων
1500€
  1. Εισαγωγή στο Xuan Kong Da Gua
  2. Τα 64 Εξάγραμμα
  3. Ο Κύκλος των 180 Ετών
  4. Ο Χρόνος: 2 Συστήματα Μέτρησης
  5. San Yuan Jiu Yun
  6. Er Yuan Ba Yun
  7. Xian Tian & He Tu
  8. 64 Εξάγραμμα 8 Οικογένειες
  9. Nan Bei Fu Mu Gua
  10. Zheng Shen Ling Shen
  11. Ai Xing Jue
  12. Τα 384 Υαο
  13. Facing > Πόρτα > Κρεβάτι
  14. 財 Cai, 丁 Ding, 貴 Gui
  15. Πλούτος, Απόγονοι, Επιτυχία
  16. Εξωτερικοί Δρόμοι
  17. Οικογένειες Εξαγράμμων
  18. Εξάγραμμα Γονέων
  19. Εξάγραμμα Παιδιών
  20. Συνδυασμοί Εξαγράμμων
  21. Εσωτερικό και Εξωτερικό Gua
  22. XKDG Επιλογή Ημερομηνίας
  23. XKDG Πλούτος
  24. XKDG Καριερα
  25. XKDG Φήμη
  26. XKDG Blood Link Da Gua
  27. Εξοικείωση και Χρήση του Luo Pan
  28. Παραδείγματα, Μελέτες, Ασκήσεις

Αγορά με χρήση πιστωτικής

Πληρωμή με Revolut
Επιπλέον +3% χρέωση προμήθειας PayPal Εισάγετε το ποσό του Σεμιναρίου και στο πεδίο "Σημείωση" τον Τίτλο του Σεμιναρίου.
Τραπεζική Κατάθεση
ALPHA: GR3101401230123002101232539
ΕΘΝΙΚΗ: GR8101101430000014300323525
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Στους μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης Certificate of Attendance υπογεγραμμένο και από τον Master Joseph Yu και οι μαθητές αποκτούν πρόσβαση σε κλειστή ομάδα στο Facebook για περαιτέρω Εκπαιδευτική Υποστήριξη.


Το Σεμινάριο διατίθεται και σε Εγγεγραμμένo βίντεο.
Παρέχεται Έκπτωση 50% για τους μαθητές που θα ήθελαν να επανα-παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817
Οι τιμές των σεμιναρίων δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ +24%