Επαγγελματικά Μαθήματα Φενγκ Σούι - Feng Shui Books

Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι

Τα Feng Shui και το Yi Jing (I Ching) του FSRC, της Σχολής του Master Joseph Yu, είναι ένα είδος σπουδών δι'αλληλογραφίας, γραμμένα από το Master Joseph Yu και μεταφρασμένα στα ελληνικά, τα μαθήματα αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα:

 • Να μελετήσετε και να μάθετε τη Θεωρία και την Πρακτική του σε προχωρημένο επίπεδο
 • Να αποκτήσετε το Ανώτερο Δίπλωμα Εκπαίδευσης Φενγκ Σούι (Higher Diploma of Feng Shui Education) υπογεγραμμένο από το Master Joseph Yu
 • Να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι, εκπαιδευμένος από το FSRC και
 • Να καταχωρηθείτε στην Ελληνική Λίστα Συμβούλων Feng Shui, καθώς και στη λίστα FSRC του Master Joseph Yu..

Ο Τάκης Καραγιαννόπουλος είναι Αναγνωρισμένος Δάσκαλος στην Ελλάδα και επίσημος Μέντορας του FSRC Correspondence Courses στα Ελληνικά, από το Master Joseph Yu. Ως εκ τούτου, ο Τάκης Καραγιαννόπουλος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διάθεση των Φενγκ Σούι Μαθημάτων και την αναγνώριση των αποφοίτων στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτική Υποστήριξη & Όροι Χρήσης του FSRC


Feng Shui Elementary Level
Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι Βασικό Επίπεδο

Στο ανανεωμένο Feng Shui Elementary Level (Βασικό Επίπεδο) του Master Joseph Yu παρουσιάζονται και εξετάζονται αναλυτικά οι Θεμελιώδεις Αρχές του Φενγκ Σούι. Αποτελείται από 9 Μαθήματα (126 σελίδες), που σκιαγραφούν την ιστορία του feng shui και προσφέρουν μία συνολική θεώρηση των βασικών εννοιών, ενώ σε πρακτικό επίπεδο οδηγούν το σπουδαστή στη δυνατότητα μίας βασικής μελέτης Φενγκ Σούι ενός χώρου.

Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις που ο σπουδαστής πρέπει να αποστείλει σε μας για διόρθωση και συμβουλές (μέσω email ή ταχυδρομείου). Ερωτήσεις και απορίες πάνω στην ύλη των μαθημάτων μπορούν να αποσταλούν με email.

Οι σπουδαστές που έχουν πάρει το Elementary Level, αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην ομάδα FSRC Feng Shui 1-2 στο Facebook, ειδικά σχεδιασμένο για Εκπαιδευτική Υποστήριξη από εμάς σε απορίες και ερωτήσεις.
Η ομάδα αυτή είναι τόπος συζήτησης όπου συμμετέχουν μόνο οι σπουδαστές που βρίσκονται στο ίδιο ή ανώτερο επίπεδο και υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων για βοήθεια από εμάς και τα υπόλοιπα μέλη αυτής της ομάδας.

Διαβάστε το 1ο Μάθημα
Ιστορία του Φενγκ Σούι

Το 1ο και το 2ο Επίπεδο των μαθημάτων αλληλογραφίας (Elementary & Intermediate Level), δίνονται μαζί και είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις:
σε αρχεία .pdf και σε εκτυπώσιμη μορφή Βιβλίων.

Feng Shui Intermediate Level
Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι Μεσαίο Επίπεδο

Στο ανανεωμένο Feng Shui Intermediate Level (Μεσαίο Επίπεδο) του Master Joseph Yu παρουσιάζεται η Σχολή Ba Zhai, η για εκατοντάδες χρόνια πιο δημοφιλής Σχολή του Φενγκ Σούι.
Αυτή η σχολή είχε κατακριθεί για την αυστηρότητα στην πρακτική της, αλλά στο μάθημα αυτό ο Master Joseph Yu έχει διορθώσει τα λάθη και τις παρεξηγήσεις. Αποτελείται από 10 μαθήματα, σχεδιασμένα για τους αρχάριους εφαρμοστές του Φενγκ Σούι.

Στα 10 Μαθήματα (144 σελίδες) αυτά ο σπουδαστής διδάσκεται ανάμεσα στα άλλα το Ba Gua, την πυξίδα και πώς να εκτελεί μία μελέτη Φενγκ Σούι, κάνοντας χρήση της μεθόδου Ba Zhai.
Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις που ο σπουδαστής πρέπει να αποστείλει σε μας για διόρθωση και συμβουλές (μέσω email ή ταχυδρομείου).

Οι σπουδαστές που έχουν πάρει το Intermediate Level, αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην ομάδα FSRC Feng Shui 1-2 στο Facebook, ειδικά σχεδιασμένο για Εκπαιδευτική Υποστήριξη από εμάς σε απορίες και ερωτήσεις.

Η Ομάδα αυτή είναι τόπος συζήτησης όπου συμμετέχουν μόνο οι σπουδαστές που βρίσκονται στο ίδιο ή ανώτερο επίπεδο και υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων για βοήθεια από εμάς και τα υπόλοιπα μέλη αυτής της ομάδας.

Διαβάστε το 1ο Μάθημα
Tο Ba Gua


Elementary & Intermediate Level
Κόστος: 240 € (2 αρχεία pdf)
Κόστος 2 Βιβλίων: 280 €
(270 σελίδες Α4)

Αγορά με χρήση πιστωτικής
Elementary και Intermediate Level
Αρχεία .pdf Βιβλία

ALPHA BANK: GR3101401230123002101232539
ΕΘΝΙΚΗ: GR8101101430000014300323525
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Feng Shui Advanced Level
Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι Προχωρημένο Επίπεδο

Τα 20 ανανεωμένα Μαθήματα του επιπέδου Feng Shui Advanced Level (Προχωρημένο Επίπεδο) του Master Joseph Yu είναι σχεδιασμένα για αυτούς που θέλουν να γίνουν Επαγγελματίες Σύμβουλοι Φενγκ Σούι.
Σε αυτό το επίπεδο ο σπουδαστής διδάσκεται με λεπτομέρεια τη Σχολή Xuan Kong Fei Xing (Χώρο-Χρόνος) του Φενγκ Σούικαι τη μέθοδο των Ιπτάμενων Aστρων (Flying Stars), όπως αυτή εφαρμόζεται από επαγγελματίες Συμβούλους σήμερα.

Τα μαθήματα περιέχουν υλικό που για αιώνες ήταν χαμένο και ανακαλύφθηκε από τους λίγους αυθεντικούς Μάστερ του Φενγκ Σούι. Τα πρωτότυπα κείμενα, γραμμένα σε αρχαία Κινέζικα, εξηγούνται εδώ σε απλή Ελληνική Γλώσσα.

Προαπαιτούμενα: Elementary & Intermediate Level

Οι σπουδαστές που έχουν πάρει και αυτό το επίπεδο αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην ομάδα FSRC Feng Shui 3-4 στο Facebook, ένα τόπο συζήτησης των προχωρημένων πρακτικών του Feng Shui, όπου πέρα από την Εκπαιδευτική Υποστήριξη και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων, οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση και σε πολλές επιπλέον πληροφορίες και στα λεγόμενα μυστικά του Feng Shui. Στην Ομάδα αυτή συμμετέχουν μόνο σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου.

Με τη συμπλήρωση και των τριών επιπέδων ο σπουδαστής μπορεί να κάνει αίτηση για το Higher Feng shui Diploma (Ανώτερο Δίπλωμα Εκπαίδευσης Feng Shui).

Διαβάστε το 1ο Μάθημα
Ο Χρόνος και ο Χώρος


Advanced Level
Κόστος: 350 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 370 €
(318 σελίδες Α4)

Αγορά με χρήση πιστωτικής
Feng Shui Advanced Level
Αρχείο .pdf Βιβλίο

ALPHA BANK: GR3101401230123002101232539
ΕΘΝΙΚΗ: GR8101101430000014300323525
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Xuan Kong Da Gua
Μάθημα Φενγκ Σούι Xuan Kong Da Gua

Σε αυτό το Μάστερ Μάθημα Αλληλογραφίας Xuan Kong Da Gua 玄空大卦 ο Master Joseph Yu αποκαλύπτει μυστικά που δεν θα βρείτε σε άλλα μαθήματα άλλων σχολών. Θα μάθετε γιατί τα Ιπτάμενα Άστρα δεν δουλεύουν μετά από ενεργοποίηση και ποιες είναι οι μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσετε.
Εξέταση του Προσωπικού σας Εξαγράμμου σε σχέση με, Σπίτι, Πόρτα, Κρεβάτι για Ενεργοποίηση Πλούτου, Καριέρας, Θέματα Υγείας, Γονιμότητας, κλπ. Με λίγα λόγια θα μάθετε πώς να ζήσετε μια ζωή, έτσι όπως εσείς θέλετε.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν το πραγματικό μυστικό. Πολλοί άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει μυστικό. Το Xuan Kong Da Gua, για παράδειγμα, θεωρούνταν άκρως απόρρητο μυστικό στο Feng Shui.

Σήμερα βλέπουμε πολλές διαφορετικές εκδοχές να διδάσκονται σε διαφορετικές σχολές. Κάποιοι χρησιμοποιούν το κείμενο του Yi Jing 易經 για να θεωρήσουν κάποια εξάγραμμα ευνοϊκά και κάποια άλλα δυσμενή.
Αυτός προφανώς δεν είναι ο σωστός τρόπος. Κάποιοι λένε ότι το Xuan Kong Da Gua χρησιμοποιεί μόνο τα Οκτώ Τρίγραμμα 八卦 και τα Εννέα Άστρα 九星, αλλά όχι τα Εξάγραμμα. Όταν θα μελετήσετε αυτό το μάθημα θα μπορείτε να πείτε ακριβώς τι είναι το Xuan Kong Da Gua.
Στην ουσία κάποια από τα κλασσικά κείμενα του Feng Shui που μπήκαν από το Master Jiang Da Hong 青囊经 στο Di Li Bian Zheng 地理辨正 μπορούν μόνο να εξηγηθούν χρησιμοποιώντας το Xuan Kong Da Gua.

Το Xuan Kong Feng Shui 玄空風水 αποτελείται από δύο μέρη: το Fei Xing 飛星 και το Da Gua 大卦. Το ένα χωρίς το άλλο είναι ελλιπές. Το Xuan Kong Da Gua είναι το Σώμα (Ti 體). Το Xuan Kong Fei Xing 玄空飛星 είναι η Εφαρμογή (Yong 用).

Το Fei Xing ή Ιπτάμενα Άστρα έγινε δημοφιλές από τότε που ο δάσκαλος Shen Zhu Reng 沈竹礽 της δυναστείας Qing παρουσίασε τη μέθοδο στο βιβλίο του "Shen Shi Xuan Kong Xue 沈氏玄空學". Το Xuan Kong Da Gua αντιμετωπίστηκε σαν άκρως απόρρητη μέθοδος και διδάσκονταν μόνο σε εσώκλειστους μαθητές στα τελευταία στάδια μάθησης. Επομένως, είναι άγνωστο στον περισσότερο κόσμο μολονότι ο περισσότερος κόσμος έχει ακούσει γι’ αυτό.

Αρκετοί που εφαρμόζουν το Fei Xing θεωρούν το Da Gua ως ψευδο-Feng Shui. Αυτή η διαμάχη δεν είναι άγνωστη. Απλά δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κατέχουν το κλειδί για την σπηλιά του θησαυρού.

Το Xuan Kong Da Gua προέρχεται από το γνωστό Κυκλικό-Τετράγωνο Διάγραμμα (Fang Yuan Tu 方圓圖) που παραδόθηκε στον Shao Yong 邵雍 από τον Chen Tuan 陳摶 μολονότι και οι δυο δεν εξάσκησαν το Feng Shui. Αποτελεί το χάρτη της Διανομής του Γήινου Qi.
Το Xuan Kong Fei Xing χρησιμοποιεί την Εναλλασσόμενη Διανομή του Ουράνιου Qi. Το Γήινο Qi είναι Yin κι επομένως το Σώμα. To Ουράνιο Qi είναι Yang κι επομένως η Εφαρμογή. Το Σώμα χωρίς την Εφαρμογή είναι άχρηστο. Η Εφαρμογή χωρίς την υποστήριξη του Σώματος είναι μη αποτελεσματική. Αυτός είναι κι ο λόγος γιατί κάποιοι βρίσκουν τα Ιπτάμενα Άστρα να λειτουργούν μερικές φορές κι όχι κάποιες άλλες.

Αυτό το Μάθημα Αλληλογραφίας είναι ένα Επαγγελματικό Μάθημα. Δεν είναι ένα βιβλίο που δίνει πληροφορίες. Οι μαθητές αναμένονται να καταλάβουν τη βασική ιδέα και να εφαρμόσουν την τεχνική. Πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να επιβεβαιώσουν τη δύναμη του Xuan Kong Da Gua.

 1. Πως το Feng Shui του σπιτιού σας, σας επηρεάζει ακόμα κι όταν δεν είστε σε αυτό
 2. Το νόημα του "ο Δράκος ταιριάζει με το Βουνό και η Πρόσοψη ταιριάζει με το Νερό"
 3. Πως αλλάζει σε ευοίωνο Γήινο Qi με την τοποθέτηση εναρμονισμένου Facing και Νερού
 4. Το νόημα του "Sheng in και Ke in σημαίνει Ευημερία – Οι Απόγονοι θα είναι Πλούσιοι και Διάσημοι
 5. Πως μερικοί κλασσικοί του Feng Shui μπορεί να μην έχουν νόημα στο Fei Xing αλλά να γίνονται πολύ καλά κατανοητοί χρησιμοποιώντας το Da Gua
 6. Πώς να εκφράσετε ένα σετ Τεσσάρων Πυλώνων σε Εξάγραμμα
 7. Πώς να επιλέξετε Ευοίωνες Ημερομηνίες έτσι ώστε Ουρανός, Γη και Άνθρωπος να επικοινωνούν
 8. Ο Μυστικός Κώδικας του Πλούτου, Απογόνων και Δόξας.

* Σημείωση: το μάθημα αυτό δεν θα είναι προσβάσιμο για το ευρύ κοινό, λόγο της δύναμης και των μυστικών που κρύβει μέσα του, αλλά, μόνο στους μαθητές του FSRC και μόνο μετά από εξέταση του γενέθλιου χάρτη τους (κατ’ απαίτηση του Master Joseph Yu). Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Κόστος: 1000 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 1060 €
(220 σελίδες Α4)


Yi Jing Professional
Ελληνικό Μάθημα Yi Jing Professional Βιβλίο

Σε αυτό το μάθημα, Yi Jing Professional Correspondence Course του Master Joseph Yu εστιάζουμε στο Xiang Shu Yi Xue. Ο σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να παρουσιάσουμε το Xiang Shu Yi Xue ολοκληρωμένο. Οι πληροφορίες μπορεί να έχουν βρεθεί εδώ και εκεί. Εσείς μπορεί να βρείτε αυτές τέτοιες πληροφορίες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Για να έχετε όμως ολοκληρωμένη εικόνα, αποκτήστε την πολυσήμαντη εκπαίδευση στο Feng Shui Research Center.

Με την εγγραφή, θα σας δοθούν δύο επιπλέον ηλεκτρονικά βιβλία προετοιμασίας του μαθητή για το μάθημα.

Προειδοποίηση: Είναι Προκλητικό
Αυτό το μάθημα αποτελείται από υλικό που συγκέντρωσαν μερικά από τα καλύτερα μυαλά στην Κίνα, από τις μέρες του Κομφούκιου μέχρι σήμερα. Η διαδικασία εκμάθησης δεν τελειώνει ποτέ. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλεία των αρχαίων έτσι ώστε να κερδίσουμε ένα μέρος από την ιστορία της δημιουργίας αυτής της συναρπαστικής τέχνης.
Η επιτυχία αυτού του μαθήματος εξαρτάται από την προσπάθεια και τη συνεργασία των συμμετεχόντων.
Ένα σύντομο ιστορικό του Xiang Shu Yi Xue.

Πίνακας περιεχομένων:
Ο τελικός πίνακας περιεχομένων μπορεί να είναι διαφορετικός από την ακόλουθη απεικόνιση. Αυτό κάνει τη διδασκαλία ζωντανή.

 1. Ιστορία του Xiang Shu Yi Xue
 2. Προαπαιτούμενα:
 3. Wu Ji,
  Tai Ji,
  Ying και Yang
  Πέντε Στοιχέια
  Xian Tian Ba Gua
  Hou Tian Ba Gua
  10 Ουράνιοι Κλάδοι
  12 Γήινα Κλωνάρια
  12 Στάδια της Ζωής
  Κενά Κλωνάρια
  Συνδυασμοί και Συγκρούσεις
  Τμήματα των Πέντε Στοιχείων και του Σώματος
  Αντιπροσωπεύσεις των Οχτώ Τριγράμμων.
 4. Τα βασικά από το Wen Wang Gua
 5. 64 Εξάγραμμα και τα 8 Παλάτια
  Η μέθοδος των 3 Νομισμάτων
  Na Jia και Na Zhi
  Έξι Σχέσεις (Liu Chen)
  Έξι Πνεύματα (Liu Shen) ή Έξι Ζώα (Liu Shou)
  Υποκείμενο (Shi) και Αντικείμενο (Ying).
 6. Τμήμα Τεχνικής
 7. Το Πνεύμα της εστίασης (Yong Shen)
  Το Ιπτάμενο Πνεύμα (Fei Shen) και το Κρυμμένο Πνεύμα (Fu Shen)
  Το Αρχικό Πνεύμα (Yuan Shen)
  Το Ενοχλητικό Πνεύμα (Ji Shen) και το Εχθρικό Πνεύμα (Qiu Shen)
  Το Προοδευτικό Πνεύμα (Jun Shen) και το Υποχωρών Πνεύμα ( Tui Shen).
 8. Περισσότερη Τεχνική
 9. Το Πνεύμα της Εστίασης εμφανίζεται δύο φορές
  Fan Yin και Fu Yin Σώμα (Gua Shen).
 10. Εφαρμογές
 11. Πλούτος
  Σχέσεις
  Πρόβλεψη Καιρού
  Καριέρα
  Ασθένεια
  Αντιδικία
  Ακαδημαϊκά Επιτεύγματα
  Feng Shui
  Επενδύσεις - Χρηματιστήριο
  Μετοχές - Αγορές.

Κόστος: 500 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 550 €
(213 σελίδες Α4)

Αγορά με χρήση πιστωτικής
Yi Jing Professional
Αρχείο .pdf Βιβλίο

ALPHA BANK: GR3101401230123002101232539
ΕΘΝΙΚΗ: GR8101101430000014300323525
Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Για να αποκτήσετε τα Μαθήματα Feng Shui, επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817
Τρόπος Πληρωμής: Τραπεζική Κατάθεση ή με χρήση Πιστωτικής Κάρτας μέσω PayPal.
Οι τιμές των μαθημάτων αλληλογραφίας δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ +24%