Σεμινάρια Feng Shui 2020Ετήσιο Πρόγραμμα Επαγγελματικών Σεμιναρίων

 

19-22 Δεκεμβρίου 2019
Master Feng Shui Seminar

Επαγγελματικό Master Σεμινάριο Feng Shui

Στο Master Feng Shui Seminar θα διδαχτείτε τις Τεχνικές: Business Feng Shui - Water Methods - Xuan Kong Da Gua.

1. Πώς να επιλέξετε ένα οικόπεδο βάσει των εδαφικών σχηματισμών (μορφές) σε σχέση με τον προσανατολισμό του κτιρίου που θα χτιστεί εκεί και τους ανθρώπους που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό.
Αρχιτεκτονικό σχέδιο και δομή του κτιρίου βάσει του εξωτερικού περιβάλλοντος και των Ιπτάμενων Αστρων.
Πώς να κάνετε μια επιτυχημένη μελέτη Feng Shui εξετάζοντας τις ανάγκες που έχουν τα άτομα που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό.
Εξωτερικές και εσωτερικές μορφές. Η χρήση του Luo Pan. Ασκήσεις-Μελέτες.
Το Σεμινάριο αυτό είναι επίσης κατάλληλο για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Διακοσμητές.

2. Business Feng Shui: Η επαγγελματική μέθοδος εφαρμογής του Feng Shui για επαγγελματικούς χώρους, η οποία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των σπιτιών.

3. Water Methods: στην τεχνική αυτή θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε αποτελεσματικά τα Άστρα με την τοποθέτηση εξωτερικού νερού σε σχέση με την πόρτα. Δεν αρκεί η απλή τοποθέτηση νερού για την ενεργοποίηση ενός άστρου, θα πρέπει να βρίσκετε σε καλή θέση μέσα στο ανάκτορο και να επικοινωνεί με το facing της πόρτας. Κατάλληλα και ακατάλληλα facing.

4. Xuan Kong Da Gua: με την τεχνική αυτή θα καταλάβετε γιατί κάποιες φορές το feng shui δεν δουλεύει μετά από ενεργοποίηση. Παράλληλα, θα εξασκηθείτε στη σωστή χρήση του Luo Pan και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από ασκήσεις και μελέτες που γίνονται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Στο Σεμινάριο αυτό υπάρχουν Πρακτικές Εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα Σεμινάρια FSRC Modules 1-4 ή στα Μαθήματα Αλληλογραφίας.

Με το πέρας του Σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (Certificate Of Attendance) και Εκπαιδευτική Υποστήριξη.

Ημερομηνία: 19-22 Δεκεμβρίου 2019
Τόπος: Αθήνα | Ώρες: 10:00 - 17:30
Κόστος: 1000 €
Συμμετοχές: έως 15 Δεκεμβρίου 2019
Τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817


Τώρα τα Σεμινάρια Φενγκ Σούι μπορούν να γίνουν και ατομικά για εσάς που για τον οποιαδήποτε λόγο δεν σας βολεύουν οι πιο κάτω ημερομηνίες των σεμιναρίων.
Επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211 4002615, 697 7210817 για περισσότερες πληροφορίες.