Επαγγελματικό Σεμινάριο Φενγκ Σούι 2ου Επιπέδου

FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 3-4


Online Πρόγραμμα Σεμιναρίων Φενγκ Σούι
Classroom Πρόγραμμα Σεμιναρίων Φενγκ Σούι


Το Σεμινάριο FSRC Professional Feng Shui Seminar, Modules 3-4 είναι το δεύτερο και τελευταίο Επαγγελματικό Σεμινάριο Φενγκ Σούι (32 Διδακτικές Ώρες) του εκπαιδευτικού κύκλου του FSRC.

Οι σπουδαστές που το έχουν παρακολουθήσει είναι υποψήφιοι για τις εξετάσεις. Η επιτυχία στις εξετάσεις αυτές θα τους εξασφαλίσει την αναγνώρισή τους ως Σύμβουλοι Φενγκ Σούι εκπαιδευμένων από τη Σχολή του Master Joseph Yu, το FSRC, μαζί με την απόκτηση του Higher Feng Shui Diploma.

Το Σεμινάριο αυτό τώρα διατίθεται και σε εγγεγραμμένo βίντεο.
Η διδασκαλία είναι ίδια, έχετε την ίδια εκπαιδευτική υποστήριξη και τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης "Certificate of Attendance".
Για όποια απορία ή πληροφορία, επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου.

Για το σκοπό, την ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας αυτού του σεμιναρίου αφήνουμε να μιλήσει ο Master Joseph Yu:

Το σεμινάριο εστιάζεται στο Xuan Kong Fei Xing (Ιπτάμενα Αστρα). Οι Μαθητές οδηγούνται βήμα-βήμα στα βασικά των Ιπτάμενων Αστρων. Τα Ιπτάμενα Αστρα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ακόμα και οι Master που εφαρμόζουν μόνο τη Σχολή των Οκτώ Οίκων (Ba Zhai) τώρα διδάσκουν τα Ιπτάμενα Αστρα. Ακόμα και αυτοί που εφαρμόζουν το BTB, τώρα έχουν στραφεί πλέον στη διδασκαλία των Ιπτάμενων Αστρων.

Όμως αν θέλετε να εφαρμόσετε τα Ιπτάμενα Αστρα αποτελεσματικά, πρέπει να καταλάβετε τις βασικές αρχές. Ποιες είναι αυτές; Τα παρακάτω είναι τα Περιεχόμενα του Σεμιναρίου:


  Περιεχόμενα Σεμιναρίου:

  1. 3 Κύκλοι και 9 Περίοδοι
  2. Κατασκευή ενός Χάρτη Ιπτάμενων Αστρων
  3. Υδάτινα Αστρα και Ορεινά Αστρα
  4. Τα Τέσσερα Βασικά Είδη Χαρτών
  5. Οι προσωπικότητες των Εννέα Αστρων
  6. Zheng Shen και Ling Shen (Ιερή 1 και Ιερή 0)
  7. 81 Συνδυασμοί των Αστρων με αναφορά στα: Xuan Kong Mi Zi, Xuan Ji Fu, Fei Xing Fu και Zi Bai Jue
  8. Πραγματικές Μελέτες
  9. Πώς να αναλύσετε έναν Αστρικό Χάρτη
  10. Αποσπάσματα από το Yang Zhai Zhi Nan (Οδηγός για Κατοικίες) του Master Jiang Dahong της Δυναστείας Qing
  11. Με Αθροισμα Δέκα και η Σημασία του
  12. Fu Yin και Fan Yin
  13. Fu Mo San Ban Gua Τα Τρίγραμμα των Γονέων και η Σημασία τους
  14. Το Pearl String και η Σημασία του
  15. Φυλακισμένο Κυρίαρχο Αστρο
  16. Ετήσια και Μηνιαία Αστρα
  17. Θεωρία της Πύλης του Κάστρου
  18. Αστρα Αντικατάστασης
  19. Εξωτερικές και Εσωτερικές Φόρμες

Αυτά τα βρίσκετε στα περισσότερα σεμινάρια. Η διαφορά του δικού μας Σεμιναρίου με άλλα σεμινάρια είναι στην παρουσίαση και τη διδασκαλία. Θα καταλάβετε ποια είναι τα χαρακτηριστικά των υδάτινων άστρων και των ορεινών άστρων. Δεν είναι απλά αριθμοί. Βρίσκονται σε κάθε σπίτι και αν δεν τα γνωρίζετε καλά, τότε πώς περιμένετε να σας βοηθήσουν;

Έχει γίνει επίσης πολύ της μόδας η ανάλυση των 81 συνδυασμών των Αστρων. Αν δεν μάθετε να ξεχωρίζετε τα Ορεινά Άστρα, τα Υδάτινα Άστρα, τα Χρονικά Άστρα, τα Ετήσια Άστρα και ακόμα και το Luo Shu Yuan Dan Pan, είναι μάταιο να μιλάμε για συνδυασμούς άστρων.

Το πιο σημαντικό θέμα είναι η ανάλυση ενός αστρικού χάρτη. Οι περισσότεροι σύμβουλοι ακολουθούν αυτό που βρίσκεται στο βιβλίο του Master Shen. Το κεφάλαιο ""Πώς να διαβάζετε ένα Αστρικό Χάρτη"»" στην πραγματικότητα δε γράφτηκε από το Master Shen, αλλά από ένα σύγχρονο Master. Μπήκε εκεί από το γιο του Master Shen.Αυτό το άρθρο είναι σημαντικό, αλλά έχει σοβαρά λάθη.

Γιατί δεν δείχνω δημόσια αυτά τα λάθη; Ο λόγος είναι απλός. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος ακόμα να τα συζητήσει. Θα συζητηθούν μόνο στα μαθήματα που προσφέρονται από το Feng Shui Research Center. Η προσέγγισή μας σκοπεύει στην έρευνα. Δεν δίνουμε τεχνικές χωρίς εξήγηση.

Ο κόσμος συχνά λέει, «Αυτή είναι η δική του εξήγηση μόνο». Αυτό υπονοεί ότι αυτά που διδάσκω δεν είναι στα κλασσικά κείμενα του Feng Shui, αλλά η ερμηνεία μου των κλασσικών αυτών κειμένων. Έχουν δίκιο.
Τα κλασσικά κείμενα του Feng Shui ήταν γραμμένα σε κωδικοποιημένη γλώσσα που χρειάζεται αποκρυπτογράφηση.
Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι έχω μία ισχυρή κλασσική Κινέζικη παιδεία για να είμαι ικανός να το κάνω αυτό. Αυτό που θα μάθετε δεν είναι απλά κάποιες φόρμουλες και τεχνικές. Θα μάθετε τον τρόπο να βλέπετε τι είναι λογικό. Με άλλα λόγια, θα μάθετε πώς να μαθαίνετε. Θα μάθετε επίσης πώς να εφαρμόζετε επιτυχημένα το Feng Shui.

Με το πέρας του Σεμιναρίου, οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στην Ομάδα FSRC Feng Shui 3-4 στο Facebook, για περαιτέρω Εκπαιδευτική Υποστήριξη, για υποβολή ερωτήσεων και αποριών, και με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής σχεδίων (κατόψεων) χώρων για μελέτη και βοήθεια από εμάς και τα υπόλοιπα μέλη.

Κόστος Σεμιναρίου: 800 €
-το σεμινάριο τώρα διατίθεται και σε αρχεία βίντεο-
Σε όλους τους μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης - Certificate of Attendance - υπογεγραμμένο από τον Master Joseph Yu
και καταχωρούνται με τη φωτογραφία τους στη σελίδα FSRC Σύμβουλοι Φενγκ Σούι της Σχολής.
Έκπτωση 50% για τους μαθητές που θα ήθελαν να επανα-παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817
Οι τιμές των σεμιναρίων δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ +24%