Μελέτη Feng Shui σε Οικίες

Επαγγελματική Μελέτη Φενγκ Σούι σε Σπίτια - Οικίες

Το σπίτι επηρεάζει όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής των ενοίκων του. Ως χώρος ενεργειακός έχει τη δύναμη να επηρεάσει σοβαρά και καταλυτικά την Υγεία, τις Σχέσεις και τα Οικονομικά των ανθρώπων που το κατοικούν. Μέσα σε αυτό περνάμε σχεδόν τα 2/3 της μέρας μας και κατά συνέπεια ολόκληρης της ζωής μας. Εκεί κοιμόμαστε και ξυπνάμε, συζητάμε σοβαρά και παίρνουμε αποφάσεις που καθορίζουν την ζωή μας, συνεννοούμαστε μεταξύ μας για να λύσουμε τα προβλήματά μας, ανατρέφουμε και διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας, διασκεδάζουμε με την οικογένειά μας ή με φίλους, ερωτευόμαστε και αγαπιόμαστε, μελετάμε και διαβάζουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε.

Αξιοποιώντας την δύναμη της τεχνολογίας ως μέσο μέτρησης και εφαρμογής, τώρα οι Μελέτες Φενγκ Σούι σε Κατοικίες μπορούν να εφαρμοστούν και να διεκπεραιωθούν από απόσταση, χωρίς να απαιτηθεί η επίσκεψη του συμβούλου στον χώρο σας, σε οποίο μέρος της Ελλάδας-Κύπρου, και αν βρίσκεστε.
Επικοινωνήστε μαζί μου στο +30 6977210817 για περισσότερες πληροφορίες.

Το σπίτι μας, όπως και κάθε ακίνητο, δεν είναι ένα άψυχο σύνολο από τούβλα και μπετόν. Είναι μία ενεργειακή ολότητα με την οποία συναλλασσόμαστε καθημερινά, μας επηρεάζει και την επηρεάζουμε. Για κάποιους συνειδητά, για τους περισσότερους ασυνείδητα οι αρνητικές ενέργειες του χώρου μας εξωθούν σε λάθος σκέψεις, αποφάσεις, ενέργειες και καταστάσεις. Θετικές ενέργειες που πιθανόν να μένουν ανεκμετάλλευτες δεν έχουν τη δυνατότητα να μας ευνοήσουν. Κι επειδή το κακό συνήθως είναι περισσότερο από το καλό, δημιουργείται ανισορροπία και δυσαρμονία μέσα στο σπίτι μας, με φανερό αντίκτυπο στη ζωή μας. Με δυο λόγια αυτό ονομάζεται κακό φενγκ σούι.

Φενγκ Σούι, Σαλόνι Τραπεζαρία Κρεβατοκάμαρα Κουζίνα

Το κακό φενγκ σούι μίας κατοικίας μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα υγείας εκ του μη όντος, να επιδεινώσει μία υπάρχουσα αδυναμία στην κατάσταση της υγείας κάποιου ένοικου ή να προκαλεί μία ψυχολογική δυσφορία στους ανθρώπους με εμφανή επίπτωση στην καθημερινή τους ζωή. Και αυτά να συμβούν μία φορά ή σε τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. πονοκέφαλοι). Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε διατάραξη ή ρήξη σχέσεων σε πολλά επίπεδα και μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων. Οι σχέσεις (στο Φενγκ Σούι) δεν περιλαμβάνουν μόνο τη σχέση μεταξύ δύο συντρόφων που μοιράζονται την ίδια στέγη. Αφορούν και στις σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών, παιδιών μεταξύ τους, καθώς και στις σχέσεις που οι ένοικοι αναπτύσσουν με τους εκτός χώρου ανθρώπους, φίλους, συνεργάτες, συγγενείς κλπ. Η εκτίμηση που χαίρει ένας άνθρωπος, ο σεβασμός από τους γύρω του, η αναγνώριση της προσφοράς του είναι κι αυτά πτυχές που εντάσσονται στην ίδια αυτή μεγάλη κατηγορία.

Τα οικονομικά σχετίζονται άμεσα με το φενγκ σούι του σπιτιού που επηρεάζει εμάς τους ίδιους. Βιαστικές αποφάσεις, λάθος κινήσεις, ασυνείδητες ενέργειες, χάσιμο ευκαιριών, αδικαιολόγητα έξοδα και άλλα παρόμοια μπορεί να οδηγήσουν τους ενοίκους ενός σπιτιού σε οικονομική στενότητα και οπισθοδρόμηση.

Η τέχνη και επιστήμη του Φενγκ Σούι είναι λοιπόν το εργαλείο εκείνο, χάρη στο οποίο μπορούμε να βρούμε πώς είναι κατανεμημένες οι ενέργειες μέσα στο σπίτι μας, σε ποιους τομείς της ζωής μας δημιουργούν πρόβλημα, ποια είναι η ρίζα του προβλήματος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Το Φενγκ Σούι είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που μας βοηθάει μέσα από λογικές μεθόδους και αλλαγές να επαναφέρουμε την τάξη και την ισορροπία μέσα στο χώρο μας βελτιώνοντας την ίδια μας τη ζωή.

Πώς θα καταλάβω ότι χρειάζομαι τη βοήθεια του Φενγκ Σούι;

Το Φενγκ Σούι μπορεί να εφαρμοστεί στην κατοικία προληπτικά, ώστε να προληφθούν γεγονότα και εξελίξεις πριν αυτά ενεργοποιηθούν. Όλοι ξέρουμε ότι δεν ξυπνάμε μία ωραία πρωία και αποφασίζουμε να χωρίσουμε, ούτε ξαφνικά τα χρήματά μας κάνουν φτερά. Το κακό φενγκ σούι δρα ύπουλα και αργά πάνω στη ζωή μας. Έχει μία δυναμική να προκαλέσει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Αυτή τη δυναμική μπορεί να την ανιχνεύσουμε και την προλάβουμε πριν αρχίσει να ενεργεί. Εντούτοις είναι πιο σύνηθες φαινόμενο οι άνθρωποι να ψάχνουν λύση στα προβλήματά τους εκ των υστέρων, αφού δηλαδή αυτά έχουν δημιουργηθεί!...

Αν και ο κατάλογος των περιπτώσεων, από τις οποίες θα καταλάβετε ότι το κακό φενγκ σούι της κατοικίας σας είναι η αιτία των προβλημάτων σας, είναι ανεξάντλητος, χαρακτηριστικές ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ είναι οι εξής:

  • Από το πουθενά και χωρίς λόγο ξεσπούν καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας, είτε μεταξύ συντρόφων είτε μεταξύ γονιών και παιδιών, ή γενικά δεν υπάρχει κλίμα συνεννόησης και αλληλοκατανόησης.
  • Ξυπνάτε κακοδιάθετοι ή κουρασμένοι και γενικά δε μπορείτε να κοιμηθείτε καλά και να ξεκουραστείτε.
  • Παρατηρείτε κάποια κάμψη στα οικονομικά σας ή χάσιμο χρημάτων, που δεν οφείλεται σε κακή διαχείριση (τρύπια τσέπη) και γενικά βλέπετε ότι κάθε προσπάθειά σας για οικονομική πρόοδο πέφτει στο κενό.
  • Ξαφνικά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας σε κάποιον από τους ενοίκους ή επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας κάποιου.
  • Υποφέρετε από πόνους σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως πονοκεφάλους, που επαναλαμβάνονται τακτικά.
  • Η ψυχολογία σας είναι άσχημη, εκνευρίζεστε εύκολα και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε και να σκεφτείτε καθαρά.
  • Οι πιο ευαίσθητοι από εσάς μπορεί να νιώθετε ότι συγκεκριμένοι χώροι του σπιτιού είναι δυσαρμονικοί και σας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα όταν περνάτε την ώρα σας εκεί.
  • Από τη στιγμή της μετακόμισής σας στο καινούριο σπίτι (ιδιόκτητο ή με ενοίκιο) παρατηρήσατε ανεπιθύμητες αλλαγές στη ζωή σας, που δε συνέβαιναν πριν.
  • Από την αρχή του έτους (Φεβρουάριος) ξεκίνησαν να συμβαίνουν κακοτυχίες και αναποδιές κάθε είδους ή παγιώθηκαν προβληματικές καταστάσεις που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα.
  • Και τέλος αν νιώθετε ότι τίποτα δεν πάει καλά μέσα στο σπίτι σας και πιστεύετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη ζωή σας.

Σας Βοηθάμε να Επιλέξετε το Νέο σας Σπίτι
Φενγκ Σούι το νέο σας σπίτι

Το Κλασικό Φενγκ Σούι μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το νέο σας σπίτι αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο το σπίτι, το περιβάλλον του και κάθε μελλοντικός ένοικος αλληλεπιδρούν ενεργητικά. Κατανοήστε ότι, όπως και οι άνθρωποι, κάθε δεδομένος χώρος έχει τη δική του ενέργεια που τον οδηγεί να δημιουργήσει καλές σχέσεις (ισορροπία) μεταξύ του εαυτού του και των ενοίκων του.

Ένας σύμβουλος Φενγκ Σούι είναι σε θέση να εντοπίσει τα ενεργειακά κανάλια μέσω των οποίων το Qi ρέει από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού και να εξετάσει ποιο είναι το πιο ευνοϊκό για την ευημερία και την ευημερία των μελλοντικών ενοίκων του.
Αυτή η μελέτη σας προσφέρει μια νέα προοπτική που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς το σπίτι σας είναι προέκταση του εαυτού σας. Έτσι, παρέχει οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση όταν επιλέγετε το νέο σας σπίτι.

Επιπλέον, ένας σύμβουλος Κλασικού Φενγκ Σούι μπορεί επίσης να σας καθοδηγήσει πότε είναι ώρα να πουλήσετε το νέο σας σπίτι, έτσι ώστε να γίνει δεκτό από τους πιθανούς αγοραστές. Ο σύμβουλος θα σας βοηθήσει να οργανώσετε κάθε χώρο του σπιτιού, βοηθώντας τη ροή της ενέργειας ελευθερώνοντάς την από εμπόδια.

Μια μελέτη με το Κλασικό Φενγκ Σούι συμβαδίζει με αυτή ενός κτηματομεσιτικού γραφείου. Ενώ το τελευταίο σας παρέχει συμβουλές σχετικά με τα οφέλη της επένδυσής σας, ένας σύμβουλος Κλασικού Φενγκ Σούι θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σπίτι που επικοινωνεί καλύτερα μαζί σας.

Αν είστε από τους ανθρώπους που δε δέχονται μοιρολατρικά τη ζωή τους, τότε ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί και δε σας αφήνει να προχωρήσετε. Αλλά για να το αντιμετωπίσετε πρέπει πρώτα να βρείτε τη ρίζα του και να το αναχαιτίσετε. Μέσα από μία Μελέτη Φενγκ Σούι μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε, καθώς και να σας υποδείξουμε τους τρόπους για να διορθωθεί το φενγκ σούι του σπιτιού σας και μαζί να διορθωθεί και το πρόβλημα που σας βασανίζει.

Είμαστε πάντα και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή διευκρίνιση.


PayPal Πληρωμή μελέτης Φενγκ Σούι