Η Σχολή Φενγκ Σούι

Σχολή Φενγκ Σούι Ελλάδας

Το Feng Shui Research Center Greece (Ερευνητικό Κέντρο Φενγκ Σούι Ελλάδας) ιδρύθηκε το 2004 μετά από άδεια του Master Joseph Yu (Feng Shui Research Center), που δόθηκε στον Feng Shui Master Τάκη Καραγιαννόπουλο, ο οποίος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του FSRC στην Ελλάδα και ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την εκπαίδευση και την αναγνώριση των αποφοίτων στην Ελλάδα.

Στη Σχολή του FSRC Greece διδάσκεται το Κλασικό Κινέζικο Feng Shui. Μέσα από μια πλήρη σειρά Επαγγελματικών Σεμιναρίων και Μαθημάτων Αλληλογραφίας, ο σπουδαστής οδηγείται στην απόκτηση του Διπλώματος.
Είναι η μόνη Σχολή Φενγκ Σούι στην Ελλάδα που παρέχει στους σπουδαστές της συνεχή εκπαιδευτική υποστήριξη.


Σεμινάρια Φενγκ Σούι
Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι που διδάσκονται στην Σχολή είναι:

Μαθήματα Φενγκ Σούι
Επαγγελματικά Μαθήματα Φενγκ Σούι δι' Αλληλογραφίας:

Στην ως τώρα πορεία της, η Σχολή έχει εκπαιδεύσει πάνω από 550 μαθητές, πολλοί από τους οποίους έχουν ενσωματώσει το Φενγκ Σούι στην δουλειά τους, όπως οι διακοσμητές, οι αρχιτέκτονες, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι αστρολόγοι, κ.α. και έχουν πάρει το Higher Feng Shui Diploma (Ανώτερο Δίπλωμα Φενγκ Σούι) από τον Master Joseph Yu και έχουν αναγνωριστεί ως Επαγγελματίες Σύμβουλοι Φενγκ Σούι.

Το FSRC GR προσφέρει ακόμα
  • Τη δυνατότητα διοργάνωσης Επαγγελματικών Σεμιναρίων Φενγκ Σούι και διαλέξεων στην Αθήνα, την Κύπρο και σε άλλες ελληνικές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα)
  • Την πραγματοποίηση επαγγελματικών μελετών Φενγκ Σούι σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (συχνά σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικά γραφεία)
  • Αστρολογικές Υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνικές από, Ze Ri Xuan, Four Pillars (4 πυλώνες), Da Liu Ren, Qi Men Dun Jia.